Getaway Tampere

Laadukkaat ja hauskat pakohuoneet Tampereen keskustassa

Getaway Finlaysonin Sähkövalo

Finlaysonin

sähkövalo

Uusin pakohuone on nyt avattu!

Uusin pakohuoneemme ja samalla upouusi toimipisteemme avautuivat 29.6.2023! Finlaysonin sähkövalo on ensimmäinen kolmesta Vellamonkadun toimipisteeseen avautuvasta pakohuoneesta. Upea miljöö Tavara-asemaa vastapäätä yli 100-vuotiaassa Puutalossa, tunnelmallinen kellarikerros, kiehtova Tampere-teemainen tarina ja uusinta teknologiaa hyödyntävä peli takaavat elämyksen, jollaista Tampereella ei ole vielä nähty!

8 pakohuonetta kolmessa eri sijainnissa, Tampereen keskustassa.

Getaway room escape Tampere logo valkoinen.

Muut palvelumme

Kaupunkiseikkailu

Getawayn oma, Tampereen keskustaan ja moderniin deittimaailmaan sijoittuva kaupunkiseikkailu Lost Love vie sinut ja tiimisi kiehtovan deittailumysteerin syövereihin ja kuljettaa teitä läpi Tampereen keskustan kauneimpien paikkojen! Luvassa visaisia pulmia, mukaansatempaava tarina, yllätyksiä sekä taattua Getaway-huumoria.

Liikuteltava pakopeli

Cryptic Cargo on maailman ensimmäinen aidosti siirrettävä, itseohjattava escape room elämys. Se yhdistää pelivalmiin escape room -pelin, pakattuna helposti liikuteltavaan matkalaukkuun, ja mobiilisovelluksen, joka auttaa pelaajia tarjoamalla vinkkejä. Sovellus tuo elämykseen myös interaktiivisia vihjeitä ja tehtäviä sekä mukaansatempaavan äänimaailman. Nyt sinä päätät missä, milloin ja miten haluat pelata!

Pakoilua lahjaksi

Getaway Tampere pakohuone lahjakortit

Getawayn lahjakortti on paras mahdollinen lahja – annathan silloin lahjaksi yhteistä aikaa, onnistumisen kokemuksia ja uusia elämyksiä!

Pakohuonepelissä avainasemassa ovat tiimityöskentely, ongelmanratkaisutaidot ja ryhmän sisäinen kommunikointi. Pakohuone onkin todellinen irtiotto arjesta, sillä pelin aikana ei tule taatusti mietittyä mitään muuta kuin käsillä olevaa tehtävää.

Lahjakorttimme ovat paitsi sisällöltään mahtavia, myös kauniita – ne on valmistettu Pirkanmaalla, suomalaisesta puusta. Voit ostaa lahjakortin joko verkkokaupastamme tai tulla hakemaan sen paikan päältä Åkerlundinkadulta – varmistathan silloin pirauttamalla, että olemme varmasti paikalla. Saatavilla myös kätevä sähköinen lahjakortti, jonka saat heti sähköpostiisi!

Lahjakorttimme ovat voimassa 6 kuukautta ostopäivästä.

Getaway Tampere room escape TripAdvisor logo

ARVOSTELUJEN KESKIARVO 5/5

We’ve managed to escape from the newest addition to their escape rooms – the Teatterin Tähti. There was four of us and a good range of fun and challenging riddles to solve in 90 minutes. Besides that, the room (interior, story, etc.) was exceptionally well executed and staff friendly and professional.

28. helmikuuta 2021

Ida

90 minuutin mittainen peli, joka kahden kokeneen pelaajan sekä 7-vuotiaan kanssa pelattiin läpi niin, että aikaa jäi vähän vajaa vartti. Toiminnallinen, monipuolinen ja looginen huone, jossa ennen kokemattomia elementtejä myös paljon pelanneelle. Etupäässä muuta kuin tavallisia lukkoja. Hyvin sisustettu, ja tarinallinen peli, jonka tehtävät erinomaisesti tarinaan sidottuja. Suosittelen!

20. lokakuuta 2021

Rvpitkanen

Olimme ihmettelemässä Raipen kohtaloa Manserockin pakohuoneessa. 5 hengen seurueesta kolmelle tämä toiminta oli aivan tuntematonta. Meillä oli niin niin niin hauskaa ja pikku polte pakohuoneisiin kyllä jäi. Tällainen tarina sopii mainiosti niille jotka haluavat hymyillä ja nauraa ja kuitenkin olla hiukan etsivämielisiä. Kiitos Tampere ja Getaway.

21. syyskuuta 2021

Mona T.

Pelasimme kouluikäisten lastemme kanssa Teatterin tähti -pakohuoneen ja se oli ihana ja tunnelmallinen kokemus! Huone oli sisustettu hienosti ja teema näkyi jo ”lippuluukulta” ja peliohjaajan vaatteista lähtien. Pulmat olivat monipuolisia ja pidimme etenkin siitä, että perinteisiä lukkoja oli tosi vähän ja ”vimpaimia” paljon. Suosittelemme huonetta lämpimästi! Se sopii oikein hyvin ensikertalaisille mutta myös kokeneille pelaajille.

27. huhtikuuta 2021

SK

Piilopirtti käytiin pelaamassa ja oli mahtava! 2hlö porukalla selvittiin läpi ja haastetta riitti sopivasti. Ei liian helppo. Pelinvetäjä oli mahtava ja antoi aikaa pohtia itse ennen mahdollista vinkkiä. Tilat todella hyvät ja siistit! Ammattitaitoista henkilökuntaa. ”Harmi”, että ketju on sen verran pieni, että erilaiset huoneet tavallaan nopeasti pelattu eikä niihin oikein voi mennä uusiksi. Jatkaisin mielelläni asiakkaana pitkään ja odotan uusia huoneita innolla.

07. lokakuuta 2020

JMS