RYHMÄT

Onko ryhmäsi koko 6-14 henkilöä?


Viikinkinäyttely-huoneemme on mahdollista pelata myös haastepelinä. Jos siis ryhmäsi koko on 6–14 henkilöä, sopii haastepelimme porukallenne täydellisesti! Haastepelissä tiiminne jaetaan kahteen joukkueeseen ja pääsette kisaamaan kahteen täysin samanlaiseen huoneeseen paitsi aikaa, myös toisianne vastaan.

Suurempi porukka?


Getawayn pakohuoneet sopivat ohjelmaksi mitä erilaisimpiin tilaisuuksiin: oli sitten kyseessä työyhteisösi pikkujoulut tai tykypäivät, polttarit, synttärit tai kaveriporukan illanvietto, pakohuoneesta saat täydellisen ohjelmanumeron isommallekin porukalle.  Jos haluat laittaa päivänsankarin älykkyyden testiin tai yllättää tiimisi pakohuoneessa, niin ole meihin yhteydessä! Tehdään yhdessä juhlastanne yksilöllinen!

Pakohuoneessa avainasemassa on tiimityöskentely, ongelmanratkaisutaidot sekä ryhmän sisäinen kommunikointi. Huonepakopeli tarjoaa tiimille ainutlaatuisen yhteisen kokemuksen – tehtävien ratkaisu porukalla tuo onnistumisen kokemuksia ja lujittaa yhteishenkeä. Pakohuone tuo myös hengähdyshetken arkeen, sillä pulmia ratkoessa tulee keskityttyä vain käsillä olevaan tehtävään.

Jos sinua mietityttää tarvitsemanne huonemäärä, pakopelien aikataulu tai haluat muuten keskustella teille sopivasta paketista, täytä sivun alhaalta löytyvä lomake, niin otamme sinuun pikimmiten yhteyttä. Tavoitat meidät myös sähköpostilla osoitteesta hameenlinna@getaway.fi tai puhelimitse 045 204 2482.

Synttärit Getawaylla?

neukkari-1

Nyt voit varata meiltä lasten pakohuoneen, Jäätyneen metsän, oheen synttärihuoneen tunniksi käyttöönne. Kauniiseen synttärihuoneeseemme voitte kattaa omat kakut ja mehut ja järjestää pienimuotoista ohjelmaa pakoilun jälkeen. Synttärihuoneessa on istumapaikat 10 henkilölle. Synttärihuoneen vuokra on 65€/h, kun pelaatte samalla visiitillä Jäätynyt metsä -pakohuoneen. Pakopelin hinta määräytyy normaaliin tapaan pelaajamäärän mukaan. Muistattehan, että maksimipelaajamäärä Jäätynyt metsä –pakohuoneeseen on 6 pelaajaa.

Meidän kauttamme on mahdollista tilata myös taikuri! Lisätietoja taikuripalveluista saatte kysymällä.

Jos haluaisit vuokrata synttärihuoneen lasten pakopelin oheen, laita meille viestiä alta löytyvällä yhteydenottolomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä pikimmiten.

Kahvittelut tai kokous pakopelin oheen?

Nyt voit järjestää kahvitteluhetken tai kokouksen tiloissamme ennen tai jälkeen pakopelin. Kauniissa ja valoisassa neuvottelutilassamme mahtuu kokoustamaan maksimissaan 10 henkilön tiimi. Kauttamme on mahdollista järjestää tiloihin valmiiksi kahvit ja pientä suolaista / makeaa. Kokoushuoneen vuokra on 65€ / h (sis. alv 10%), kun pelaatte jonkun kolmesta pakohuoneestamme ennen tai jälkeen kokoustamisen. Kahvit yms eivät sisälly vuokrahintaan.

Jos haluaisitte vuokrata kokoushuoneemme, laita viestiä alta löytyvällä yhteydenottolomakkeella ja olemme teihin yhteydessä pikimmiten.

Kokoushuone 2

Yhteydenotto


Nimi (pakollinen)

Yritys

Puhelinnumero (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Ryhmän koko

Ajankohta

Viesti

Käyttämällä lomaketta, suostut siihen, että Getaway Hämeenlinna Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla. Lisäksi Getaway Hämeenlinna Oy voi lähettää sinulle tietoa tuotteistaan ja palveluistaan.