RYHMÄT

Onko ryhmäsi koko 6-14 henkilöä?


Viikinkinäyttely-huoneemme on mahdollista pelata myös haastepelinä. Jos siis ryhmäsi koko on 6–14 henkilöä, sopii haastepelimme porukallenne täydellisesti! Haastepelissä tiiminne jaetaan kahteen joukkueeseen ja pääsette kisaamaan kahteen täysin samanlaiseen huoneeseen paitsi aikaa, myös toisianne vastaan.

Suurempi porukka?


Getawayn huonepakopelit sopivat ohjelmaksi mitä erilaisimpiin tilaisuuksiin. Oli sitten kyseessä työyhteisösi tai tiimisi pikkujoulut, tykypäivät, uuden vuoden startti tai illanvietto, huonepakopelistä saat täydellisen ohjelmanumeron isommallekin porukalle.

Huonepakopelissä avainasemassa ovat tiimityöskentely, yhteen hiileen puhaltaminen, ongelmanratkaisutaidot sekä ryhmän sisäinen kommunikointi. Huonepakopeli tarjoaa tiimille ainutlaatuisen yhteisen kokemuksen – tehtävien ratkaisu porukalla tuo onnistumisen kokemuksia ja lujittaa yhteishenkeä. Huonepakopeli tuo myös hengähdyshetken arkeen, sillä pulmia ratkoessa ajantaju katoaa.

Getawayn huonepakopelit ovat myös oivallista ohjelmaa polttareihin, synttäreille tai kaveriporukoiden illanviettoihin. Jos haluatte laittaa syntymäpäiväsankarin älykkyyden testiin tai aloittaa polttaripäivän astetta kuumottavammin, niin olkaa meihin yhteydessä! Tehdään yhdessä juhlastanne yksilöllinen ja suunnitellaan päivänsankarille ikimuistoinen yllätys.

Täytä alapuolelta löytyvä lomake, niin otamme sinuun pikimmiten yhteyttä. Tavoitat meidät myös sähköpostilla osoitteesta hameenlinna@getaway.fi tai puhelimitse 045 204 2482.

Nimi (pakollinen)

Yritys

Puhelinnumero (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Ryhmän koko

Ajankohta

Viesti

Käyttämällä lomaketta, suostut siihen, että Getaway Hämeenlinna Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla. Lisäksi Getaway Hämeenlinna Oy voi lähettää sinulle tietoa tuotteistaan ja palveluistaan.