Ryhmät

Onko ryhmäsi koko 6-14 henkilöä?

Viikinkinäyttely-huoneemme on mahdollista pelata myös haastepelinä. Jos siis ryhmäsi koko on 6–14 henkilöä, sopii haastepelimme porukallenne täydellisesti! Haastepelissä tiiminne jaetaan kahteen joukkueeseen ja pääsette kisaamaan kahteen täysin samanlaiseen huoneeseen paitsi aikaa, myös toisianne vastaan.

Suurempi porukka?

Getawayn pakohuoneet sopivat ohjelmaksi mitä erilaisimpiin tilaisuuksiin: oli sitten kyseessä työyhteisösi pikkujoulut tai tykypäivät, polttarit, synttärit tai kaveriporukan illanvietto, pakohuoneesta saat täydellisen ohjelmanumeron isommallekin porukalle.  Jos haluat laittaa päivänsankarin älykkyyden testiin tai yllättää tiimisi pakohuoneessa, niin ole meihin yhteydessä! Tehdään yhdessä juhlastanne yksilöllinen!

Pakohuoneessa avainasemassa on tiimityöskentely, ongelmanratkaisutaidot sekä ryhmän sisäinen kommunikointi. Huonepakopeli tarjoaa tiimille ainutlaatuisen yhteisen kokemuksen – tehtävien ratkaisu porukalla tuo onnistumisen kokemuksia ja lujittaa yhteishenkeä. Pakohuone tuo myös hengähdyshetken arkeen, sillä pulmia ratkoessa tulee keskityttyä vain käsillä olevaan tehtävään.

Jos sinua mietityttää tarvitsemanne huonemäärä, pakopelien aikataulu tai haluat muuten keskustella teille sopivasta paketista, laita meille viestiä alla olevasta lomakkeesta!

Lasten synttärit Getawaylla

Getaway Hämeenlinnan vuokrattava kokoustila ja synttärihuone.

Lasten pakohuoneen, Jäätyneen metsän, oheen on nyt mahdollista vuokrata meidän kaunis synttärihuone. Kun päivänsankari ja juhlavieraat pelaavat, ehditte laittaa huoneeseen tarjolle mieleisenne synttäriherkut, koristeet ja pienimuotoiset aktiviteetit. Kun peli päättyy päivänsankari ja juhlavieraat siirtyvät synttärihuoneeseen nauttimaan herkuista ja juhlatunnelmasta.

Synttärihuoneen hinta on 65€ / tunti, kun varaatte synttärihuoneen pakopelin oheen. Pakopelin hinta riippuu pelaajamäärästä. Maksimipelaajamäärä Jäätynyt metsä -pakohuoneeseen on kuusi pelaajaa.

Meidän kauttamme saat myös tilattua taikurin synttäreille! Jos olet kiinnostunut taikuuksista lasten synttäreille, ole yhteydessä meihin, niin kerromme lisää.

Jos haluaisit järjestää lasten synttärit meillä, ole meihin yhteydessä alla olevan lomakkeen kautta, niin katsotaan varaus kuntoon!

Kahvittelut tai kokous pakopelin oheen

Nyt voit järjestää kahvitteluhetken tai kokouksen tiloissamme ennen tai jälkeen pakopelin. Kauniissa ja valoisassa neuvottelutilassamme mahtuu kokoustamaan maksimissaan 10 henkilön tiimi. Kauttamme on mahdollista järjestää tiloihin valmiiksi kahvit ja pientä suolaista / makeaa. Kokoushuoneen vuokra on 65€ / h (sis. alv 10%), kun pelaatte jonkun kolmesta pakohuoneestamme ennen tai jälkeen kokoustamisen. Kahvit yms eivät sisälly vuokrahintaan.

Jos haluaisitte vuokrata kokoushuoneemme, laita meille viestiä alla olevan lomakkeen kautta!

Getaway Hämeenlinnan vuokrattava kokoustila ja synttärihuone.

Ota yhteyttä

  Nimi (pakollinen)

  Yritys

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Ryhmän koko

  Ajankohta

  Viesti

  Käyttämällä lomaketta, suostut siihen, että Getaway Games Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla. Lisäksi Getaway Games Oy voi lähettää sinulle tietoa tuotteistaan ja palveluistaan.