Siirrettävä pakopeli

Escape room matkalaukussa

Getawaylta nyt vuokrattavissa suomalaisen Cryptic Cargon The Outbreak – Uhka ulkoavaruudesta -pakopeli! 

Cryptic Cargo on maailman ensimmäinen aidosti siirrettävä, itseohjattava escape room elämys. Se yhdistää pelivalmiin escape room -pelin, pakattuna helposti liikuteltavaan matkalaukkuun, ja mobiilisovelluksen, joka auttaa pelaajia tarjoamalla vinkkejä. Sovellus tuo elämykseen myös interaktiivisia vihjeitä ja tehtäviä sekä mukaansatempaavan äänimaailman. Nyt sinä päätät missä, milloin ja miten haluat pelata!

Suositeltava pelaajamäärä Cryptic Cargolle on 2-7 henkilöä. Pelin kesto on noin 1,5 tuntia – tietysti joukkueesta riippuen. Peliä suositellaan yli 12-vuotiaille.

Siirrettävä pakopeli sopii erinomaisesti tiiminrakennusaktiviteetiksi, ohjelmaksi pikkujouluihin, polttareihin, tai vaikka vain unohtumattomaan iltaan kotona ystävien tai perheen kanssa! 24h varauksen aikana voit pelata pelin niin monta kertaa kuin haluat. Pelin mukana saat selkeät ohjeet pelin uudelleenkokoamiseen.

THE OUTBREAK – UHKA ULKOAVARUUDESTA

The Outbreak vie sinut ja tiimisi kriittiseen maailmantilanteeseen. Ulkoavaruudesta tullut mystinen sairaus tuhoaa elämää maapallolla, ja ainoastaan sinulla ja tiimilläsi on mahdollisuus löytää tutkimusryhmän keksimä lääke ja lähettää se eteenpäin.

Pystyttekö ratkaisemaan mysteerin?

Pelisovellus on saatavissa sekä suomeksi että englanniksi!

Vuokrattava ja liikuteltava pakopeli Cryptic cargo

Hinta

Ensimmäinen päivä The Outbreak-peliä on hinnaltaan 135€, lisäpäivät 67€/päivä. Muistathan, että liikuteltavan pakohuonepelin voit koota uudelleen ja pelata niin moneen kertaan kuin vain haluatte varausaikana!

Näin homma toimii

Tutustu ensin varausehtoihimme, sen jälkeen valitse alla olevasta varauskalenterista sopiva päivä. Jos päivä näkyy kalenterissa punaisella, on peli jo silloin varattuna. Täytä tietosi, hyväksy varausehdot ja paina ”lähetä”. Lähetämme sinulle vahvistuksen varauksesta antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Varauksen jälkeen sovimme kanssasi myös pelin noutoajan ja maksutavan. 

Cryptic Cargo noudetaan Tampereen toimipisteestämme osoitteesta Åkerlundinkatu 3 B, 3. krs, 33100 Tampere sovittuna ajankohtana. Peli maksetaan kokonaisuudessaan noudon yhteydessä. Maksu tapahtuu joko käteisellä tai kortilla. Yritykset voivat etukäteen tiedustella laskutusmahdollisuutta. Koronaepidemian aikana voimme sopia kanssasi myös laskutuksesta ja kotiinkuljetuksesta Tampereen alueella. 

Nyt teillä on Cryptic Cargo käytössänne seuraavat 24h. Avatkaa laukku, käynnistäkää pelitabletti, käynnistäkää ja yhdistäkää kaiutin, käynnistäkää Cryptic Cargo -sovellus ja aloittakaa peli. Muistattehan, että voitte pelata pelin varausaikana niin monta kertaa kuin haluatte – laukusta löytyy hyvät ohjeet pelin kasaamiseen.

Peli palautetaan Tampereen toimipisteeseen osoitteeseen Åkerlundinkatu 3 B 3.krs, 33100 Tampere. Sovimme palautusajan kanssanne etukäteen. Laukku tulee palauttaa samassa kunnossa, kuin sen vastaanotittekin ja sen tulee sisältää kaikki pelivälineet. Puuttuvista tai rikkoutuneista tavaroista sekä myöhästyneestä palautuksesta perimme hinnaston mukaisen maksun.

Varaus

Kalenteri latautuu...

Kysymyksiä?

Lisätietoa Cryptic Cargosta, The Outbreak -pelistä ja pelin toiminnasta löydät parhaiten Cryptic Cargon omilta sivuilta.

Jos sinulla on jotakin kysyttävää pelin saatavuudesta, noutamisesta, vuokrausajoista tai maksutavoista, laita meille viestiä!