RYHMÄT

Onko ryhmäsi koko 4-12 henkilöä?


Haastepelimme sopii porukallenne täydellisesti! Haastepelissä tiiminne jaetaan kahteen joukkueeseen ja pääsette kisaamaan kahteen täysin samanlaiseen huoneeseen paitsi aikaa, myös toisianne vastaan. Haastepelin voi pelata joko Manserock- tai Idmanin piilopirtti-pakopelihuoneissa.

Suurempi porukka?


Getaway – room escape huonepakopelit sopivat ohjelmaksi mitä erilaisimpiin tilaisuuksiin. Oli sitten kyseessä työyhteisösi tai tiimisi pikkujoulut, tykypäivät, uuden vuoden startti tai illanvietto, huonepakopelistä saat täydellisen ohjelmanumeron isommallekin porukalle.

Huonepakopelissä avainasemassa ovat tiimityöskentely, yhteen hiileen puhaltaminen, ongelmanratkaisutaidot sekä ryhmän sisäinen kommunikointi. Huonepakopeli tarjoaa tiimille ainutlaatuisen yhteisen kokemuksen – tehtävien ratkaisu porukalla tuo onnistumisen kokemuksia ja lujittaa yhteishenkeä. Huonepakopeli tuo myös hengähdyshetken arkeen, sillä pulmia ratkoessa ajantaju katoaa.

Getaway – room escape on myös oivallista ohjelmaa polttareihin, synttäreille tai kaveriporukoiden illanviettoihin. Jos haluatte laittaa syntymäpäiväsankarin älykkyyden testiin tai aloittaa polttaripäivän astetta kuumottavammin, niin olkaa meihin yhteydessä! Tehdään yhdessä juhlastanne yksilöllinen ja suunnitellaan päivänsankarille ikimuistoinen yllätys.

Huonepakopelin intensiteetti lujittaa minkä tahansa ryhmän yhtenäisyyttä.  200 m2 pakohuonepelikeskukseemme mahtuu kerrallaan pelaamaan jopa 36 henkeä. Yhden pelikierroksen pelaaminen vie 36 hengeltä aikaa noin 1,5 tuntia, joten pelit sopivat tiukempaankin aikatauluun. Jos siis tykypäivät ovat tulossa ja ohjelma vielä auki, ota meihin yhteyttä!

Kerromme tyky-kokonaisuudesta mielellämme lisää!

Täytä alapuolelta löytyvä lomake, niin otamme sinuun pikimmiten yhteyttä. Tavoitat meidät myös sähköpostilla osoitteesta info@getaway.fi tai puhelimitse 045 7877 9755.

Nimi (pakollinen)

Yritys

Puhelinnumero (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Ryhmän koko

Ajankohta

Viesti

Käyttämällä lomaketta, suostut siihen, että Getaway Games Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla. Lisäksi Getaway Games Oy voi lähettää sinulle tietoa tuotteistaan ja palveluistaan.