RYHMÄT

Onko ryhmäsi koko 4-12 henkilöä?


Haastepelimme sopii porukallenne täydellisesti! Haastepelissä tiiminne jaetaan kahteen joukkueeseen ja pääsette kisaamaan kahteen täysin samanlaiseen huoneeseen paitsi aikaa, myös toisianne vastaan. Haastepelin voi pelata joko Manserock- tai Idmanin piilopirtti-pakopelihuoneissa.

Suurempi porukka?


Getawayn pakohuoneet sopivat ohjelmaksi mitä erilaisimpiin tilaisuuksiin. Oli sitten kyseessä työyhteisösi tai tiimisi pikkujoulut, tykypäivät tai illanvietto, pakohuoneesta saat täydellisen ohjelmanumeron isommallekin porukalle.

Pakohuoneessa avainasemassa ovat tiimityöskentely, yhteen hiileen puhaltaminen, ongelmanratkaisutaidot sekä ryhmän sisäinen kommunikointi. Pakohuone tarjoaa tiimille ainutlaatuisen yhteisen kokemuksen – tehtävien ratkaisu porukalla tuo onnistumisen kokemuksia ja lujittaa yhteishenkeä. Pakohuone tuo myös hengähdyshetken arkeen, sillä pulmia ratkoessa tulee keskityttyä vain käsillä olevaan tehtävään.

Getawayn pakohuoneet ovat myös oivallista ohjelmaa polttareihin, synttäreille tai kaveriporukoiden illanviettoihin. Jos haluatte laittaa syntymäpäiväsankarin älykkyyden testiin tai aloittaa polttaripäivän astetta kuumottavammin, niin olkaa meihin yhteydessä! Tehdään yhdessä juhlastanne yksilöllinen!

Pakohuoneen intensiteetti lujittaa minkä tahansa ryhmän yhtenäisyyttä. 200m2 pakopelikeskukseemme mahtuu kerrallaan pelaamaan jopa 36 henkeä. Yhden pelikierroksen pelaaminen vie 36 hengeltä aikaa noin 1,5 tuntia, joten pelit sopivat tiukempaankin aikatauluun. Jos siis tykypäivät ovat tulossa ja ohjelma vielä auki, ota meihin yhteyttä!

Täytä alapuolelta löytyvä lomake, niin otamme sinuun pikimmiten yhteyttä. Tavoitat meidät myös sähköpostilla osoitteesta info@getaway.fi tai puhelimitse 045 7877 9755.

Nimi (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Ryhmän koko

Ajankohta

Viesti

Käyttämällä lomaketta, suostut siihen, että Getaway Games Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla. Lisäksi Getaway Games Oy voi lähettää sinulle tietoa tuotteistaan ja palveluistaan.

Muuta tekemistä Tampereella

Portaali on Tampereen ensimmäinen virtuaalielämysliike ja kaupungin yksi hauskimmista mestoista viettää aikaa! Portaalin valikoimassa on yli 30 erilaista peliä ja elämystä, niin moninpelejä kuin yksinpelejäkin, ja yhteensä 13 virtuaalitodellisuuslaitteet.

Portaalissa voit siis kokea liudan hyvin erilaisia virtuaalielämyksiä yksin tai yhdessä kaveriesi kanssa. Sinun ei tarvitse päättää etukäteen mitä haluat kokea, vaan voit hypätä elämyksestä toiseen oman mielesi mukaan! Valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle jotain!

Tsekkaa lisää somesta ja YouTubesta!

Getawayn kautta saat polttarivarauksiin 20 min lisää peliaikaa!

Lanit Lategamessa ovat mainio aktiviteetti pelaavan kaverin polttari- tai synttäripäivälle! Lategamesta löytyy niin tietokoneita, konsoleita, lautapelejä kuin beerpongiakin. Juhlaseurueen toiveet otetaan huomioon ja Lategamessa saat sankarille vaikkapa oman nimikkodrinkin tai lempipelin asennettuna pelattavaksi.

Kolmen tunnin pelailut juhlaseurueelle kustantavat vain 3€/henkilö. Lategamesta löytyy myös kaikenmoisia herkkuja ja juomia pelailun kylkeen!

Jos tilan tahtoo varata yksityiskäyttöön, hinnoitelaan tällöin tilavuokra tapauskohtaisesti.

Lue lisää Lategamen verkkosivuilta.