Ryhmät

Onko ryhmäsi koko 4-12 henkilöä?

Haastepelimme sopii porukallenne täydellisesti! Haastepelissä tiiminne jaetaan kahteen joukkueeseen ja pääsette kisaamaan kahteen täysin samanlaiseen huoneeseen paitsi aikaa, myös toisianne vastaan. Haastepelin voi pelata joko Manserock- tai Idmanin piilopirtti-pakopelihuoneissa.

Suurempi porukka?

Getawayn pakohuoneet sopivat ohjelmaksi mitä erilaisimpiin tilaisuuksiin. Oli sitten kyseessä työyhteisösi tai tiimisi pikkujoulut, tykypäivät tai illanvietto, pakohuoneesta saat täydellisen ohjelmanumeron isommallekin porukalle.

Pakohuoneessa avainasemassa ovat tiimityöskentely, yhteen hiileen puhaltaminen, ongelmanratkaisutaidot sekä ryhmän sisäinen kommunikointi. Pakohuone tarjoaa tiimille ainutlaatuisen yhteisen kokemuksen – tehtävien ratkaisu porukalla tuo onnistumisen kokemuksia ja lujittaa yhteishenkeä. Pakohuone tuo myös hengähdyshetken arkeen, sillä pulmia ratkoessa tulee keskityttyä vain käsillä olevaan tehtävään.

Getawayn pakohuoneet ovat myös oivallista ohjelmaa polttareihin, synttäreille tai kaveriporukoiden illanviettoihin. Jos haluatte laittaa syntymäpäiväsankarin älykkyyden testiin tai aloittaa polttaripäivän astetta kuumottavammin, niin olkaa meihin yhteydessä! Tehdään yhdessä juhlastanne yksilöllinen!

Pakohuoneen intensiteetti lujittaa minkä tahansa ryhmän yhtenäisyyttä. 200m2 pakopelikeskukseemme mahtuu kerrallaan pelaamaan jopa 36 henkeä. Yhden pelikierroksen pelaaminen vie 36 hengeltä aikaa noin 1,5 tuntia, joten pelit sopivat tiukempaankin aikatauluun. Jos siis tykypäivät ovat tulossa ja ohjelma vielä auki, ota meihin alla olevasta lomakkeesta tai puhelimitse 045 7877 9755.

Ota yhteyttä

  Nimi (pakollinen)

  Yritys

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Ryhmän koko

  Ajankohta

  Viesti

  Käyttämällä lomaketta, suostut siihen, että Getaway Games Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla. Lisäksi Getaway Games Oy voi lähettää sinulle tietoa tuotteistaan ja palveluistaan.