Varaus

Getaway – room escape -pelikeskuksemme tulee tarjoamaan neljä huonetta kahdella eri peliteemalla. Varauskalenterista näet vapaana olevat pelivuorot. Haluatko ratkaista Idmanin piilopirtin arvoitusta ja selvittää mihin vuosikymmeniä sitten kavalletut rahat ovat lopulta kadonneet? Tai ehkä haluatte autta Tamperelaista Dööti Pois -bändiä selvittämään mitä heidän kadonneelle solistilleen on tapahtunut.

Varauskalenteristamme voit varata yhden huoneen kerrallaan. Ryhmäkoko on noin 2-6 henkilöä/huone, mutta  suosittelemme 3-4 pelaajaa yhtä huonetta kohden, jotta saatte kaikki intensiivisen ja jännittävän kokemuksen. Tätä  isommat ryhmät voivat varata usempia huoneita kerrallaan käyttämällä Ryhmät -osiossa olevaa varauslomaketta. Yhden pelin peliaika on enintään 60 min.

Haastepeli

Mikäli ryhmänne koko on 6 henkilöä tai enemmän, suosittelememme kokeilemaan haastepeliä. Haastepelissä tiiminne jaetaan kahtia ja molemmat joukkueet suljetaan samanlaiseen, saman pelin sisältävään, huoneeseen. Tällöin voitte kilpailla toisianne vastaan; se joukkue, joka pääsee ulos huoneesta nopeimmin, voittaa. Päihittääkö naisväki miehet? Kenellä kaveriporukasta leikkaa nopeimmin? Vai pääsekö nuoriso näyttämään vanhemmille, miten pulmia ratkaistaan? Haastepelin voit varata kalenterista normaalisti, mutta ilmoita lisätietoja kentässä halukuutesi haastepeliin ja henkilömäärä.

Mikäli haluttuun peliaikaan on alle 12h, soita tai lähetä tekstiviesti meille numeroon 045 7877 9755 ja kysy vapaita aikoja!

Varauskalenteri

Piilopirtti 2 - 6 hlö

Piilopirtti Haastepeli 4 - 12 hlö

Manserock 2 - 6 hlö

Manserock Haastepeli 4 - 12 hlö

Salakapakka