Kevään tyky-päivät varataan nyt! Meille mahtuu jopa 25 pelaajaa kerrallaan!

Laadukkaat pakohuoneet Hämeenlinnassa

Viikinkinäyttely

Miksi tutkija vaipui sekavaan tilaan juuri ennen näyttelynsä avajaisia? Selvitä, mitä Viikinkinäyttelyssä oikein tapahtuu.

Noitaveljekset

Ystävänne Esko ja Urbanus odottavat mestausta Hämeen linnan vankityrmässä. Vaaditte veljesten vapauttamista, mutta päädytte itsekin tyrmään. Pystyttekö vangittuina auttamaan veljeksiä?

Ritarin kohtalo

Paikallinen ritari Eetwartti Tavastboer kieltäytyy taistelemasta turnajaisissa, koska ei usko ritarien tulevaisuuteen. Auta Eetwarttia ja puolusta Hämeen Linnan kunniaa!

Lasten pakohuone

Jäätynyt metsä

Ikuisen Kesän laakso on jäisen loitsun vallassa. Pelasta jäätyneet eläimet ja palauta aurinko taivaalle!

Hinnat

Ryhmän koko 6-14 henkilöä?

Suosittelemme kokeilemaan haastepeliä! Haastepelissä tiiminne jaetaan kahteen joukkueeseen ja pääsette kisaamaan kahteen täysin samanlaiseen huoneeseen paitsi aikaa, myös toisianne vastaan. Haastepelin voi pelata Viikinkinäyttely-pakohuoneessa.

Suurempi porukka?

Ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teidän ryhmällenne sopiva pakohuonepelikokonaisuus!

Tiimalasi

Lahja kaverille

Getaway Tampere room escape hinnat

Getawayn pakopelilahjakortti on paras mahdollinen lahja – lahjoitathan silloin paitsi onnistumisen iloa ja aivojumppaa, myös yhdessäoloa vaikkapa perheen tai kaveriporukan kesken. 

Huonepakopeli on todellinen irtiotto arjesta, sillä pelin aikana ei tule taatusti mietittyä mitään muuta kuin käsillä olevaa tehtävää. Getaway room escapen pelit tarjoavat ainutkertaisen elämyksen, jonka takuulla muistaa vuosienkin jälkeen.

Lahjakorttimme ovat paitsi sisällöltään mahtavia, myös kauniita – ne on valmistettu Pirkanmaalla, suomalaisesta puusta. Lahjakortin voit ostaa verkkokaupastamme.

Lahjakortimme ovat voimassa 6 kuukautta ostopäivästä.

Getaway Tampere room escape TripAdvisor logo

OLEMME TRIPADVISORISSA SIJALLA 1

HÄMEENLINNAN HAUSKANPITO JA PELIT -OSIOSSA

Kävimme nelistään pelaamassa Viikinkinäyttelyn, ja toteutus oli vaikuttava. Tarina oli mielenkiintoinen ja pelinvetäjämme Sini kertoi sen hyvin. Puzzlet olivat loogisia, hauskoja ja usein yllättäviä. Tekninen toteutus oli suomessa pelaamistani peleistä parasta A-luokkaa, ja tunnelma huoneessa lyömätön.

Mikko H.

Viikinkinäyttely oli mieletön kokemus. Yksi parhaista pelaamistani (melkein kahdestakymmenestä) pakohuoneesta. Tarina, tehtävät ja sisustus tukivat kaikki toisiaan saumattomasti. Myös palvelu oli erinomaista. Suosittelen lämpimästi!

Kartio

Aivan mahtava palvelu. Ystävällistä ja yhdessä järjestimme vaimolle yllätyksen pakohuoneen yhteyteen piilottamalla synttärilahjan pakohuoneeseen.

Matti T.

Jäätynyt metsä oli todella hienosti tehty huone lapsille, jossa riitti tekemistä 4 lapselle ja mukana olleilla aikuisilla oli vaikeuksia olla vain taustatukena, niin paljon kiinnostavia elementtejä oli huoneessa. Oivaltamisen ja onnistumisen elämyksiä! Vinkkejä sai halutessaan suoraan pelin vetäjältä, hän oli myös valppaana, jos lapset jäivät jumittamaan johonkin kohtaan. Selvästi oli kokonaisuudessa mietitty kokonaisuutta ja kohderyhmää, jotta käynnistä jäisi paras fiilis osallistujille.

Kati G.

Tämä neljän hengen peliporukka nautti Viikinkinäyttelystä joka minuutin edestä. Ollaan käyty myös Getawayn Tampereen huoneita pelaamassa ja Hämeenlinnan Viikinkinäyttely lunasti kaikki odotukset. Todella taidokkaasti rakennettu huone, sopiva määrä pulmia ratkottavaksi, joissa jokainen pääsi haastamaan itseään. Tarina ja peli etenivät loogisesti, huoneessa toteutetut ratkaisut saivat useamman wau-huudahduksen aikaiseksi. Tähänkin huoneeseen oli käytetty Getawaylla rutkasti ajatusta ja taitoa, jotta pelielämys oli pelaajille oikeasti mieleenpainuva. Jälleen rahoille vastinetta ja kannattaa tulla kauempaakin. Suosittelen lämpimästi!

Tuuli L.

Getaway Hämeenlinna

Jaa oma Getaway-kokemuksesi Instagramissa hashtagilla #getawayhameenlinna