Kiehtovat pakohuoneet Linnan kupeessa

Kevään tyky-pelit varataan nyt! Meille mahtuu jopa 25 pelaajaa kerrallaan!

Eläydy paikallisiin tarinoihin

Getaway Hämeenlinnan valikoimasta löydät kolme erilaista Hämeenlinnan historiasta ja paikallisista tarinoista ammentavaa pakohuonetta aikuisille sekä yhden lasten pakohuoneen. Lisäksi valikoimastamme löydät ulkona, Hämeenlinnan keskustassa, pelattavan kaupunkiseikkailu Lost loven. Kaupunkiseikkailumme kuljettaa sinut ja tiimisi läpi Hämeenlinnan keskustan kauneimpien paikkojen samalla, kun ratkotte kiehtovaa deittailumysteeriä. 

Rakennamme kaikki pakopelimme alusta loppuun saakka itse. Rakastamme pakohuoneita ja pulmia ja haluamme tarjoilla asiakkaillemme aina yllättävän ja ainutlaatuisen elämyksen, logiikkaa ja hyvää peliflowta unohtamatta. Can you Getaway?

Pakohuoneemme

Viikinkinäyttely

Laadukkaat pakohuoneet Hämeenlinnassa. Neljä erilaista pakohuonetta.
Miksi tutkija vaipui sekavaan tilaan juuri ennen mullistavaksi tituleeratun näyttelyn avajaisia? Saatteko selville, mitä Viikinkinäyttelyssä on tapahtunut? 

Noitaveljekset

Getawayn laadukkaat pakohuoneet Hämeenlinnassa. Uusin Noitaveljekset-pakohuone.

Ystävänne Esko ja Urbanus odottavat mestausta Hämeen linnan vankityrmässä. Vaaditte veljesten vapauttamista, mutta päädytte itsekin tyrmään. Pystyttekö vangittuina auttamaan veljeksiä?

Ritarin kohtalo

Getawayn laadukkaat pakohuoneet Hämeenlinnassa. Neljä erilaista pakohuonetta.

Paikallinen ritari Eetwartti Tavastboer kieltäytyy taistelemasta turnajaisissa, koska ei usko ritarien tulevaisuuteen. Saatteko selville Ritarin kohtalon ja samalla puolustettua Hämeen Linnan kunniaa?

Jäätynyt metsä

Lasten pakohuone Jäätynyt metsä Hämeenlinnassa.

Pakohuone alakouluikäisille lapsille! Ikuisen Kesän laakso on jäisen loitsun vallassa. Auttakaa metsän asukkeja, palauttakaa aurinko taivaalle ja pelastakaa jäätyneet eläimet.

Hinnat

Ryhmän koko 6-14 henkilöä

Jos ryhmässänne on 6–14 pelaajaa, suosittelemme kokeilemaan haastepeliä! Haastepelissä tiiminne jaetaan kahteen joukkueeseen ja pääsette kisaamaan kahteen täysin samanlaiseen Viikinkinäyttely-pakohuoneeseen paitsi aikaa, myös toisianne vastaan. Haastepelin voi pelata ainoastaan Viikinkinäyttely-pakohuoneessa.

Isommat ryhmät

Kerrallaan pakohuoneisiimme mahtuu maksimissaan 25 pelaajaa samanaikaisesti. Tuon suuremmat ryhmät voimme peluuttaa useammassa osassa. Jos siis ryhmässänne on pelaajia 10 tai enemmän, ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teidän poppoolle sopiva pakohuonekokonaisuus! 

Lahja kaverille

Pakohuoneet Hämeenlinnassa. Lahjakortit pakohuoneeseen.

Getawayn pakopelilahjakortti on paras mahdollinen lahja – lahjoitathan silloin paitsi onnistumisen iloa ja aivojumppaa, myös yhdessäoloa vaikkapa perheen tai kaveriporukan kesken. 

Huonepakopeli on todellinen irtiotto arjesta, sillä pelin aikana ei tule taatusti mietittyä mitään muuta kuin käsillä olevaa tehtävää. Getaway room escapen pelit tarjoavat ainutkertaisen elämyksen, jonka takuulla muistaa vuosienkin jälkeen.

Lahjakorttimme ovat paitsi sisällöltään mahtavia, myös kauniita – ne on valmistettu Pirkanmaalla, suomalaisesta puusta. Lahjakortin voit ostaa verkkokaupastamme.

Lahjakortimme ovat voimassa 6 kuukautta ostopäivästä.

Terhi O
Terhi O
01/08/2023
Ritarin kohtalo Joonas kertoi tarinan hyvin ja innostavasti. Hänen positiivinen asenne tarttui heti! Kävimme Ritarin kohtalon ja huone yllätti positiivisesti. Hauskasti suunniteltu tarina ja sopivan haastavat tehtävät. Meidän perhe pelasi hyvin yhteen ja päästiin ajoissa ilman vinkkejä pois!
Sofia S
Sofia S
29/05/2023
Noitaveljekset oli aivan mahtava!! Kävimme äitini ja tätini kanssa pelaamassa Noitaveljekset pakohuoneen ja voin suositella sitä lämpimästi kaikille, joita kiinnostaa noituus ja kauhu! Aivan huikea peli, jonka pelinvetäjämme Ida veti moitteetta! Olemme aiemmin samalla porukalla käyneet pelaamassa Ritarin Kohtalo pakohuoneen ja tämä veti kyllä aivan täysin jalat alta. Vieläkin ihan fiiliksissä!!!
Jesse
Jesse
13/05/2023
Noitaveljekset best! Kolmas kerta pakohuoneissa ja tähän mennessä paras kokemus. Joonas ohjasi pelin hyvin ja oli pelisilmää niissä kahdessa vihjeessä. Noitaveljekset oli mahtava huone!
Meri J
Meri J
05/05/2023
Noitaveljekset Iso suositus Getawayn pakohuoneille! Tunnelmaan ja tarinaan kerrankin panostettu kunnolla, pelikonkari sai kyllä rahoille vastinetta! Ja onhan noi Hämeenlinnan tilat upeat, keskiaikaista linnaa aika mahdoton päivittää. Noitaveljeksistä tuli uusi suosikki koko peliporukan kesken! Kiitos myös mahtavasta asiakaspalvelusta Sinille!
Masa
Masa
05/02/2023
Very good escape room Jäätynyt metsä (Frozen forrest) childrens escape room was very good and also entertaining to adults too. Service was also very good.
Sharon R
Sharon R
28/01/2023
Pakopeli Olimme pelaamassa Viikinkinäyttely-pelin. Elämys oli todella upea, yksi parhaimpia pelejä mitä olemme pelanneet.
Kata
Kata
29/12/2022
Paras pakohuone hetkeen Kävimme pelaamassa neljän hengen porukalla Noitaveljekset, ja peliohjaaja Liisa otti meidät hymyissä suin vastaan vaikka oman mokamme takia olimme melkein puoli tuntia myöhässä ajasta, jolloin olisi pitänyt olla paikalla. Pahoittelut siitä vielä <3 Olemme melko kokeneita pelaajia (3/4 porukastamme ovat entisiä tai nykyisiä pakopeliohjaajia itsekin), ja ainakin itseäni huoletti huoneen vaikeustaso, mutta meillä oli niin kivaa Viikinkinäyttelyssä, että halusimme tulla uudestaankin pelaamaan. Vaikka huone oli helppo ja selviydyimme ulos hiukan reilussa puolessa tunnissa, tuntui että olimme pelaamassa kauemmin. Tällaista tunnetta en ole muissa helpoissa pakohuoneissa kohdannut, vaan aina on tullut pettymys, että peli on jo ohi. Huoneen tehtäviä oli hauska ratkoa ja pääsimme siirtymään melko nopeasti tehtävästä seuraavaan, minkä vuoksi uskon peliajan tuntuneen pidemmältä! Jokainen pääsi ratkomaan tehtäviä, mikä ei todellakaan kaikkialla toteudu. Suosittelen tätä huonetta siis lämpimästi myös kokeneemmillekin pelaajille! Tulemme ehdottomasti vielä ritarihuoneen pelaamaan! <3
GhetTheHoodz
GhetTheHoodz
19/06/2022
Viikinkinäyttely kahdestaan Ensimmäinen pakopelihuone kahdestaan. Molemmilla kokemusta noin 20 pakohuoneesta edeltävästi. Pelinjohtaja antoi sopivasti vinkkiä, pääsimme läpi ajassa 57:27, ilman pelinjohtajan pelisilmää olisi jäänyt ehkä minuutista parista kiinni. Pelasimme Viikinkinäyttelyn. Todella hyvin tarinalla ja sisustukselle uskollinen huone, monipuolisesti tekemistä ja yksiselitteiset vastaukset kunhan ne ensin tajusi. Yksi parhaiten toteutetuista pakopelihuoneista, mitä ollaan Suomessa käyty - VAHVA SUOSITUS!
Tommi L
Tommi L
30/03/2022
Hämeenlinnan paras escape room Pelasimme molemmat huoneet ja kivan erilaiset huoneet. Hyvin tehtyjä ja monipuolisia tehtäviä. Oma suosikki oli viikinki. Mukava henkilökunta. Suosittelen kaikille escape peleistä kiinnostuneille!
Timo
Timo
10/06/2023
Erittäin hieno miljöö, hyvä palvelu ja pulmat itsessään hyviä.
Jenna Tuomainen
Jenna Tuomainen
07/04/2023
Erittäin hienosti ja laadukkaasti toteutetut pakohuoneet.
Noora Tiihonen
Noora Tiihonen
24/02/2023
Ensimmpäinen pakohuone peli kokemus. Hämeenlinna, Ritarin kohtalo. Viiden porukalla ehkä huoneet hitusen ahtaat ja tuntui että yksi jäi aina hieman tekemistä vaille. Tämä huone ehkä parhaimmillaan neljälle henkilölle. Todella mukava kokemus ja tunti kului kuin siivillä, päästiin sentään ulos, vaikka suurin osa oli ensikertalaisia. Mukava pelin vetäjä Ida, saatiin selkeät ohjeet ennen peliä ja yhtesikuva rekvisiitan kanssa lopuksi. Suosittelen.
Susanne Bergström
Susanne Bergström
06/02/2023
Loistava pelielämys, suosittelen! Pelattu Viikinkinäyttely ja Noitaveljekset, molemmat 2 hlö peleinä. Huoneiden tunnelmat on vaikuttavasti toteutettu - näissä tosiaan pakenee myös todellisuutta! Viikinkinäyttely on haastava, Noitaveljekset hieman helpompi. Henkilökunta on ystävällistä ja rentoa.????
Miia Aho
Miia Aho
29/01/2023
Noitaveljekset oli todella hienosti toteutettu. Samalla porukalla on käyty muut Hämeenlinnan huoneet ja muutama Tampereella. Tämä on ehdoton ykkönen. Asiakaspalvelu on todella ystävällistä ja osaavaa.