Ota yhteyttä!

2–14 henkilön pelit voit varata suoraan varauskalenteristamme. Jos ryhmäsi on tätä suurempi, laita meille viestiä alla olevasta lomakkeesta tai puhelimitse.

  Nimi (pakollinen)

  Yritys

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Ryhmän koko

  Ajankohta

  Viesti

  Käyttämällä lomaketta, suostut siihen, että Getaway Games Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla. Lisäksi Getaway Games Oy voi lähettää sinulle tietoa tuotteistaan ja palveluistaan.

  Yhteystiedot

  Kustaa III:n katu 8, Hämeenlinna, 13100

  +358 45 204 2482 (ma-su 10-19)
  Getaway room escape Hämeenlinna sijaitsee Hämeen Linnan alueella, osoiteessa Kustaa III:n katu 8. Meidät löydät parhaiten, kun kirjoitat navigaattoriin Getaway Room Escape Hämeenlinna. Älä siis kirjoita navigaattoriin osoitettamme, se vie väärään paikkaan. Hyvänä maamerkkinä toimii myös ravintola Dolce Amore (tutummin tunnettu nimellä Linnan grillikioski). Sisäänkäyntimme on suoraan vastapäätä Dolce Amorea, vallihautojen sisäpuolella, Hämeen Linnan kyljessä. Sisäänkäyntimme on rakennuksen oikeanpuoleisesta ovesta, kylttimme on oven vieressä. Soita ovikelloa saapuessasi.

  Autot tulee pysäköidä joko Hämeen Linnan parkkipaikoille tai meitä vastapäätä olevan ravintola Dolce Amoren parkkipaikoille.  Tervetuloa!

  Laskutustiedot

  Getaway Games Oy
  Y-tunnus: 2754102-6
  Postiosoite: Kustaa III:n katu 8, 13100 Hämeenlinna
  Email-laskut: ossi@getaway.fi

  Laskutustiedot

  Getaway Hämeenlinna Oy
  Y-tunnus: 2913561-1
  Postiosoite: Kustaa III:n katu 8, 13100 Hämeenlinna
  Email-laskut: ossi@getaway.fi