Varaa pakohuone

Varaa peliaika pakohuoneeseen

Getaway room escape Hämeenlinnalta löydät yhteensä viisi pakohuonetta neljällä erilaisella peliteemalla. Jokaisen huoneen omasta varauskalenterista näet vapaana olevat peliajat. Varauskalenterit löydät alta.

Maksimipelaajamäärät vaihtelevat huoneittain. Maksimipelaajamäärät voit tarkistaa täältä. Jos ryhmänne koko on 7-14 pelaajaa, voitte varata Viikinkinäyttely-haastepelin. Mikäli haluatte varata useampia huoneita tai ryhmäkokonne ylittää 14 henkilöä, ota meihin yhteyttä täällä.

Jos haluamaasi peliaikaan on alle 24h, soita tai lähetä tekstiviesti meille numeroon 045 204 2482 ja kysy vapaita aikoja!

Varausehdot

  • Pelipaikalle on saavuttava 15 minuuttia ennen peliajan alkua. Viivästynyt aika voidaan tilanteen vaatiessa vähentää varsinaisesta peliajasta.
  • Yksittäisen varatun pelin voi perua 48h ennen peliä joko puhelimitse tai sähköpostitse. Myöhemmin perutuista varauksista veloitamme 50€. Saapumatta jättämisestä veloitetaan täysi hinta.
  • Ryhmävarauksissa (enemmän kuin 14 hlö / kaksi huonetta) peruutukset on tehtävä vähintään 7 vrk jnnen varattua ajankohtaa. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme 50€ per peruttu huone. Saapumatta jättämisestä veloitetaan täysi hinta.
  • Pidätämme oikeuden evätä päihtyneiltä pelaajilta pääsyn huoneisiimme. Pidätämme oikeuden evätä  asiattomasti pelinvetäjää kohtaan käyttäytyviltä pelaajilta pääsyn huoneisiimme. Näissä molemmissa tilanteissa perimme käyttämättömästä varauksesta 100€.
  • Maksu hoidetaan paikan päällä. Maksuvälineinä käyvät Visa, Visa Electron ja Mastercard, Edenred, ePassi sekä Smartum. Emme vastaanota käteistä.
  • Yritysten on mahdollista maksaa myös laskulla, kunhan asiasta sovitaan etukäteen. Laskuun lisätään 6€ laskutuslisä.
  • Mikäli pelaajat rikkovat tahallisesti tai liiallista voimaa käyttäen pelihuonetta, pelin välineitä tai huoneen rekvisiittaa, heillä on velvollisuus korvata siitä aiheutuvat suorat ja välilliset kustannukset.
  • Getaway Games Oy ei ole vastuussa, jos pelaaja huolimattomalla tai holtittomalla käytöksellään satuttaa itsensä pelitiloissa.