PELINVARAUS

Koe Hämeenlinna-teemainen huonepakopelielämyksemme


Getaway room escape Hämeenlinna tarjoaa tällä hetkellä yhden pakopelin Viikinkinäyttely-peliteemalla. Varauskalenteristamme näet vapaana olevat pelivuorot.

Varauskalenteristamme voit varata yhden pakohuoneen kerrallaan. Ryhmäkoko voi olla 2-7 henkilöä per huone, mutta suosittelemme 3-4 pelaajaa yhtä pakohuonetta kohden, jotta saatte kaikki intensiivisen ja jännittävän huonepakopelikokemuksen.

Mikäli ryhmänne koko on 6-14 henkilöä, suosittelemme kokeilemaan haastepeliä. Haastepelissä tiiminne jaetaan kahteen joukkueeseen ja pääsette kisaamaan kahteen täysin samanlaiseen pakohuoneeseen paitsi aikaa, myös toisianne vastaan. Viikinkinäyttely on siis mahdollista pelata myös haastepelinä, eli Viikinkinäyttely-huoneita löytyy meiltä kaksi tismalleen samanlaista. 

Mikäli ryhmäkokonne ylittää 14 henkilöä, ota meihin yhteyttä.

Mikäli haluttuun peliaikaan on alle 24h, soita tai lähetä tekstiviesti meille numeroon 045 204 2482 ja kysy vapaita aikoja!

Viikinkinäyttely

Tutustu huoneen tarinaan täällä


Tavallinen peli

Varaa aika

 

Haastepeli

Varaa aika

 

Varausehdot


  • Pelipaikalle on saavuttava 15-20 minuuttia ennen peliajan alkua, isommat porukat mieluusti jo aikaisemminkin. Viivästynyt aika voidaan tilanteen vaatiessa vähentää varsinaisesta peliajasta.
  • Yksittäisen varatun pelin voi perua 48h ennen peliä joko puhelimitse tai sähköpostitse. Myöhemmin perutuista varauksista veloitamme 50€. Saapumatta jättämisestä veloitetaan täysi hinta.
  • Ryhmävarauksissa peruutukset on tehtävä vähintään 7 vrk ja muutokset vähintään 2 vrk ennen varattua ajankohtaa. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista ja muutoksista veloitamme 50€. Saapumatta jättämisestä veloitetaan täysi hinta.
  • Varaamme oikeuden evätä pääsy liian päihtyneiltä. Perimme tällöin käyttämättömästä varauksesta varausehtojen mukaisen 100€.
  • Maksu hoidetaan paikan päällä. Maksuvälineinä käy käteinen, Visa, Visa Electron ja Mastercard, Ticket- ja Virike-tuotteet, Smartum pay ja Smartum Liikunta + Kulttuuri -seteli sekä ePassi. Yritysten on mahdollista maksaa myös laskulla, kunhan asiasta sovitaan etukäteen.
  • Mikäli pelaajat rikkovat tahallisesti tai liiallista voimaa käyttäen pelihuonetta, pelin välineitä tai huoneen rekvisiittaa, heillä on velvollisuus korvata siitä aiheutuvat suorat ja välilliset kustannukset.
  • Getaway Hämeenlinna Oy ei ole vastuussa, jos pelaaja huolimattomalla tai holtittomalla käytöksellään satuttaa itsensä pelitiloissa.