Varaus

KOE KIEHTOVAT PAKOHUONEEMME

Getaway room escape Hämeenlinnalta löydät yhteensä viisi pakohuonetta neljällä erilaisella peliteemalla. Varauskalenterista näet vapaana olevat pelivuorot.

Varauskalenteristamme voit varata yhden pakohuoneen kerrallaan. Maksimiryhmäkoot vaihtelevat pelihuoneen mukaan: Viikinkinäyttelyn maksimipelaajamäärä on 7 pelaajaa, Noitaveljeksien 6 pelaajaa, Ritarin Kohtalon 5 pelaajaa ja lasten pakohuone Jäätyneeseen Metsään mahtuu maksimissaan 6 pelaajaa. Suosittelemme kuitenkin 3-4 pelaajaa yhtä pakohuonetta kohden, jotta saatte kaikki intensiivisen ja jännittävän huonepakopelikokemuksen.

Mikäli ryhmänne koko on 6-14 henkilöä, suosittelemme kokeilemaan Viikinkinäyttelyä haastepelinä. Haastepelissä tiiminne jaetaan kahteen joukkueeseen ja pääsette kisaamaan kahteen täysin samanlaiseen pakohuoneeseen paitsi aikaa, myös toisianne vastaan. Viikinkinäyttely-huoneita löytyy meiltä siis kaksi tismalleen samanlaista.

Mikäli ryhmäkokonne ylittää 14 henkilöä, ota meihin yhteyttä.

Mikäli haluttuun peliaikaan on alle 24h, soita tai lähetä tekstiviesti meille numeroon 045 204 2482 ja kysy vapaita aikoja!

VIIKINKINÄYTTELY

Tutustu huoneen tarinaan täällä.

Tavallinen peli

Haastepeli

Noitaveljekset

Tutustu huoneen tarinaan täällä.

Ritarin kohtalo

Tutustu huoneen tarinaan täällä.

Jäätynyt metsä

Tutustu huoneen tarinaan täällä.

Varausehdot

  • Pelipaikalle on saavuttava 15 minuuttia ennen peliajan alkua. Viivästynyt aika voidaan tilanteen vaatiessa vähentää varsinaisesta peliajasta.
  • Yksittäisen varatun pelin voi perua 48h ennen peliä joko puhelimitse tai sähköpostitse. Myöhemmin perutuista varauksista veloitamme 50€. Saapumatta jättämisestä veloitetaan täysi hinta.
  • Ryhmävarauksissa (enemmän kuin 14 hlö / kaksi huonetta) peruutukset on tehtävä vähintään 7 vrk ja muutokset vähintään 2 vrk ennen varattua ajankohtaa. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista ja muutoksista veloitamme 50€. Saapumatta jättämisestä veloitetaan täysi hinta.
  • Varaamme oikeuden evätä liian päihtyneiltä pelaajilta pääsyn pakohuoneisiimme. Perimme tällöin käyttämättömästä varauksesta 100€.
  • Maksu hoidetaan paikan päällä. Maksuvälineinä käyvät Visa, Visa Electron ja Mastercard, Edenred, Eazybreak, epassi sekä Smartum pay ja Smartum Liikunta + Kulttuuri -seteli. Emme vastaanota käteistä.
  • Yritysten on mahdollista maksaa myös laskulla, kunhan asiasta sovitaan etukäteen. Laskuun lisätään 6€ laskutuslisä. 
  • Mikäli pelaajat rikkovat tahallisesti tai liiallista voimaa käyttäen pelihuonetta, pelin välineitä tai huoneen rekvisiittaa, heillä on velvollisuus korvata siitä aiheutuvat suorat ja välilliset kustannukset.
  • Getaway Games Oy ei ole vastuussa, jos pelaaja huolimattomalla tai holtittomalla käytöksellään satuttaa itsensä pelitiloissa.