Lasten synttärit

Synttärit pakohuoneessa

Nyt voit järjestää lasten synttärit Getawaylla! Getawayn Jäätynyt metsä -pakohuone on suunniteltu alakouluikäisille lapsille. Lapset pystyvät pelaamaan huoneen ilman aikuisia pelaajia. Pelinvetäjämme huolehtii, että tunnin peliaika riittää ja kaikki saavat positiivisen pelikokemuksen ja ensikosketuksen pakohuoneisiin!

Jäätynyt metsä pakohuoneen oheen on mahdollista vuokrata meidän synttärihuone. Lasten pelatessa pakohuonetta, voit järjestellä tilaan vaikkapa synttäriherkut ja pienen aktiviteetin, joista juhlaväki pääsee nauttimaan pelin jälkeen. Lue lisää pelistä ja synttärihuoneesta alta!

Lasten pakohuone Jäätynyt metsä Hämeenlinnassa.

VAIKEUSASTE:

1/5

PELAAJAMÄÄRÄ:

2-6

KENELLE:

Alakouluikäisille lapsille, ensi kertaa pelaaville lapsiperheille

VAIKEUSASTE: 1/5

PELAAJAMÄÄRÄ: 2-6

KENELLE: Alakouluikäisille lapsille, ensi kertaa pelaaville lapsiperheille

Jäätynyt metsä

LASTEN PAKOHUONE. Pakopeli lapsille ja ensikertaa pelaaville lapsiperheille!

Ikuisen Kesän laaksossa on jokin pahasti pielessä – koko laakso on vaipunut jäisen loitsun valtaan eikä aurinkokaan nouse taivaalle ollenkaan. Laakson asukas, vanha velho, on kadonnut ja kaikki metsän eläimet ovat jäätyneet paikoilleen. Tarvitaan apua ja nopeasti!

Pystyttekö te ottamaan selvää, mitä laaksossa on tapahtunut, pelastamaan kaikki jäätyneet eläimet ja palauttamaan auringon taivaalle?

Vuokraa synttärihuone

Lasten pakohuoneen, Jäätyneen metsän, oheen on nyt mahdollista vuokrata meidän kaunis synttärihuone. Kun päivänsankari ja juhlavieraat pelaavat, ehditte laittaa huoneeseen tarjolle mieleisenne synttäriherkut, koristeet ja pienimuotoiset aktiviteetit. Kun peli päättyy päivänsankari ja juhlavieraat siirtyvät synttärihuoneeseen nauttimaan herkuista ja juhlatunnelmasta.

Synttärihuoneen hinta on 65€ / tunti, kun varaatte synttärihuoneen pakopelin oheen. Pakopelin hinta riippuu pelaajamäärästä. Maksimipelaajamäärä Jäätynyt metsä -pakohuoneeseen on kuusi pelaajaa.

Meidän kauttamme saat myös tilattua taikurin synttäreille! Jos olet kiinnostunut taikuuksista lasten synttäreille, ole yhteydessä meihin, niin kerromme lisää.

Jos haluaisit järjestää lasten synttärit meillä, ole meihin yhteydessä alla olevan lomakkeen kautta, niin katsotaan varaus kuntoon!

Getaway Hämeenlinnan vuokrattava kokoustila ja synttärihuone.

Ota yhteyttä

  Nimi (pakollinen)

  Yritys

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Ryhmän koko

  Ajankohta

  Viesti

  Käyttämällä lomaketta, suostut siihen, että Getaway Games Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla. Lisäksi Getaway Games Oy voi lähettää sinulle tietoa tuotteistaan ja palveluistaan.