Pelinvaraus

Koe Tampereen parhaat pakohuoneet

Åkerlundinkadun pakopelikeskuksestamme löydät yhteensä kuusi huonetta neljällä eri peliteemalla. Satamakadun toimipisteestä löydät upouuden 1,5h mittaisen pakohuoneemme Teatterin Tähden. Varauskalentereista näet vapaana olevat pelivuorot pelihuoneittain.

Varauskalenterista voit varata yhden pakohuoneen kerrallaan. Ryhmäkoko voi olla 2-6 henkilöä per huone, mutta suosittelemme 3-4 pelaajaa yhtä pakohuonetta kohden, jotta saatte kaikki intensiivisen ja jännittävän pakopelikokemuksen.

Mikäli ryhmänne koko on 6-12 henkilöä, suosittelemme kokeilemaan haastepeliä. Haastepelissä tiiminne jaetaan kahteen joukkueeseen ja pääsette kisaamaan kahteen täysin samanlaiseen pakohuoneeseen paitsi aikaa, myös toisianne vastaan. Haastepelin voi pelata joko Manserock- tai Idmanin piilopirtti-pakohuoneissa.

Mikäli ryhmäkokonne ylittää 12 henkilöä, ota meihin yhteyttä.

Mikäli haluttuun peliaikaan on alle 24h, soita tai lähetä tekstiviesti meille numeroon 045 7877 9755 ja kysy vapaita aikoja!

Åkerlundinkadun toimipiste

Idmanin piilopirtti

Tavallinen peli

Haastepeli

Manserock

Tavallinen peli

Haastepeli

Salakapakka

Näsinneula

Satamakadun toimipiste

Teatterin tähti

Varausehdot

  • Saapukaa pelipaikalle yhdessä koko ryhmänne kanssa tasan 15 minuuttia ennen peliajan alkua (ei aiemmin eikä myöhemmin). Ruuhkan välttämiseksi emme päästä pelaajia aulatiloihimme odottamaan aiemmin kuin 15 minuuttia ennen peliajan alkua. Älkää myöhästykö – viivästynyt aika voidaan tilanteen vaatiessa vähentää varsinaisesta peliajastanne.
  • Yksittäisen varatun pelin voi perua 48h ennen peliä joko puhelimitse tai sähköpostitse. Myöhemmin perutuista varauksista veloitamme 50€. Saapumatta jättämisestä veloitetaan täysi hinta.
  • Ryhmävarauksissa (enemmän kuin 12 hlö / 2 huonetta) peruutukset on tehtävä viimeistään 7 vrk ja muutokset viimeistään 2 vrk ennen varattua ajankohtaa. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista ja muutoksista veloitamme 50€. Saapumatta jättämisestä veloitetaan täysi hinta.
  • Pidätämme oikeuden evätä päihtyneiltä pelaajilta pääsyn huoneisiimme. Käyttämättömästä varauksesta perimme tällöin 100€.
  • Maksu hoidetaan paikan päällä Info-sivulla luetelluilla maksuvälineillä. Yritysten on mahdollista maksaa myös laskulla, kunhan asiasta sovitaan etukäteen. Lisäämme laskulle 6€ laskutuslisän. 
  • Mikäli pelaajat rikkovat tahallisesti tai liiallista voimaa käyttäen pelihuonetta, pelin välineitä tai huoneen rekvisiittaa, heillä on velvollisuus korvata siitä aiheutuvat suorat ja välilliset kustannukset.
  • Getaway Games Oy ei ole vastuussa, jos pelaaja huolimattomalla tai holtittomalla käytöksellään satuttaa itsensä pelitiloissa.