PELINVARAUS

Koe Tampereen parhaat pakohuoneet


Åkerlundinkadun pakopelikeskuksestamme löydät yhteensä kuusi huonetta neljällä eri peliteemalla. Satamakadun toimipisteestä löydät upouuden 1,5h mittaisen pakohuoneemme Teatterin Tähden. Varauskalentereista näet vapaana olevat pelivuorot pelihuoneittain.

Varauskalenterista voit varata yhden pakohuoneen kerrallaan. Ryhmäkoko voi olla 2-6 henkilöä per huone, mutta suosittelemme 3-4 pelaajaa yhtä pakohuonetta kohden, jotta saatte kaikki intensiivisen ja jännittävän pakopelikokemuksen.

Mikäli ryhmänne koko on 6-12 henkilöä, suosittelemme kokeilemaan haastepeliä. Haastepelissä tiiminne jaetaan kahteen joukkueeseen ja pääsette kisaamaan kahteen täysin samanlaiseen pakohuoneeseen paitsi aikaa, myös toisianne vastaan. Haastepelin voi pelata joko Manserock- tai Idmanin piilopirtti-pakohuoneissa.

Mikäli ryhmäkokonne ylittää 12 henkilöä, ota meihin yhteyttä.

Mikäli haluttuun peliaikaan on alle 24h, soita tai lähetä tekstiviesti meille numeroon 045 7877 9755 ja kysy vapaita aikoja!

Åkerlundinkadun toimipiste


Idmanin piilopirtti


Tavallinen peli

Varaa aika

Haastepeli

Varaa aika

Manserock


Tavallinen peli

Varaa aika

Haastepeli

Varaa aika

Salakapakka


Varaa aika

Näsinneula


Varaa aika

Satamakadun toimipiste


Teatterin tähti


Varaa aika

Varausehdot


  • Saapukaa pelipaikalle yhdessä koko ryhmänne kanssa tasan 15 minuuttia ennen peliajan alkua (ei aiemmin eikä myöhemmin). Ruuhkan välttämiseksi emme päästä pelaajia aulatiloihimme odottamaan aiemmin kuin 15 minuuttia ennen peliajan alkua. Ainoastaan jos ryhmänne on isompi kuin 12hlö, voitte saapua 20 minuuttia ennen peliajan alkua. Älkää myöhästykö – viivästynyt aika voidaan tilanteen vaatiessa vähentää varsinaisesta peliajastanne.
  • Yksittäisen varatun pelin voi perua 48h ennen peliä joko puhelimitse tai sähköpostitse. Myöhemmin perutuista varauksista veloitamme 50€. Saapumatta jättämisestä veloitetaan täysi hinta.
  • Ryhmävarauksissa peruutukset on tehtävä vähintään 14 vrk ja muutokset vähintään 7 vrk ennen varattua ajankohtaa. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista ja muutoksista veloitamme 50€. Saapumatta jättämisestä veloitetaan täysi hinta.
  • Pidätämme oikeuden evätä päihtyneiltä pelaajilta pääsyn huoneisiimme. Käyttämättömästä varauksesta perimme tällöin 100€.
  • Maksu hoidetaan paikan päällä Maksuvälineet-kohdassa luetelluilla maksuvälineillä. Yritysten on mahdollista maksaa myös laskulla, kunhan asiasta sovitaan etukäteen.
  • Mikäli pelaajat rikkovat tahallisesti tai liiallista voimaa käyttäen pelihuonetta, pelin välineitä tai huoneen rekvisiittaa, heillä on velvollisuus korvata siitä aiheutuvat suorat ja välilliset kustannukset.
  • Getaway Games Oy ei ole vastuussa, jos pelaaja huolimattomalla tai holtittomalla käytöksellään satuttaa itsensä pelitiloissa.