PELINVARAUS

Koe Tampereen parhaat huonepakopelit


Getaway – room escape -pakopelikeskuksemme tarjoaa kuusi huonetta neljällä eri peliteemalla. Varauskalenterista näet vapaana olevat pelivuorot.

Varauskalenteristamme voit varata yhden pakohuoneen kerrallaan. Ryhmäkoko voi olla 2-6 henkilöä per huone, mutta suosittelemme 3-4 pelaajaa yhtä pakohuonetta kohden, jotta saatte kaikki intensiivisen ja jännittävän huonepakopelikokemuksen.

Mikäli ryhmänne koko on 6-12 henkilöä, suosittelemme kokeilemaan haastepeliä. Haastepelissä tiiminne jaetaan kahteen joukkueeseen ja pääsette kisaamaan kahteen täysin samanlaiseen pakohuoneeseen paitsi aikaa, myös toisianne vastaan. Haastepelin voi pelata joko Manserock- tai Idmanin piilopirtti-pakopelihuoneissa.

Mikäli ryhmäkokonne ylittää 12 henkilöä, ota meihin yhteyttä.

Mikäli haluttuun peliaikaan on alle 24h, soita tai lähetä tekstiviesti meille numeroon 045 7877 9755 ja kysy vapaita aikoja!

Idmanin piilopirtti


Tavallinen peli

Varaa aika

Haastepeli

Varaa aika

Manserock


Tavallinen peli

Varaa aika

Haastepeli

Varaa aika

Salakapakka


Varaa aika

Näsinneula


Varaa aika

Varausehdot


  • Pelipaikalle on saavuttava 15-20 minuuttia ennen peliajan alkua, isommat porukat mieluusti jo aikaisemminkin. Viivästynyt aika voidaan tilanteen vaatiessa vähentää varsinaisesta peliajasta.
  • Yksittäisen varatun pelin voi perua 48h ennen peliä joko puhelimitse tai sähköpostitse. Myöhemmin perutuista varauksista veloitamme 50€. Saapumatta jättämisestä veloitetaan täysi hinta.
  • Ryhmävarauksissa peruutukset on tehtävä vähintään 14 vrk ja muutokset vähintään 7 vrk ennen varattua ajankohtaa. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista ja muutoksista veloitamme 50€. Saapumatta jättämisestä veloitetaan täysi hinta.
  • Varaamme oikeuden evätä pääsy liian päihtyneiltä. Käyttämättömästä varauksesta perimme varausehtojen mukaisen 100€.
  • Maksu hoidetaan paikan päällä. Maksuvälineinä käy käteinen, Visa, Visa Electron ja Mastercard, Tyky-maksuvälineet, Ticket- ja Virike-tuotteet, Smartum-tuotteet (paitsi Liikuntaseteli) sekä ePassi. Yritysten on mahdollista maksaa myös laskulla, kunhan asiasta sovitaan etukäteen.
  • Mikäli pelaajat rikkovat tahallisesti tai liiallista voimaa käyttäen pelihuonetta, pelin välineitä tai huoneen rekvisiittaa, heillä on velvollisuus korvata siitä aiheutuvat suorat ja välilliset kustannukset.
  • Getaway Games Oy ei ole vastuussa, jos pelaaja huolimattomalla tai holtittomalla käytöksellään satuttaa itsensä pelitiloissa.