HUONEET


Koe Hämeenlinnan parhaat huonepakopelit
VIIKINKINÄYTTELY

Hämeenlinnassa on tehty mullistavia, viikinkeihin liittyviä kaivauslöydöksiä. Ystävänne ja tutkijakolleganne Matias Löytönen on ollut rakentamassa löydösten pohjalta Viikinkinäyttelyä linnan kupeeseen, vanhan vankilamuseon tiloihin.

Viime aikoina Matias on ollut jokseenkin sekava, mutta ajattelitte hänen olevan vain turhan uppoutunut työhönsä, kuten hyvät tutkijat usein ovat. Viime viikolla yövartijat kuitenkin löysivät Matiaksen tutkimushuoneestaan sekavassa tilassa ja toimittivat hänet asianmukaiseen hoitoon.

Eilen saitte postissa omituisen kirjeen Matiakselta. Kirje vaikutti vain mieleltään järkkyneen ihmisen raapustukselta, mutta jokin siinä teki teidät uteliaiksi. Mikä ihme Matiaksen tilan aiheutti? Pystyttekö auttamaan ystäväänne ja selvittämään, mitä Viikinkinäyttelyssä on meneillään?

Viikinkinäyttelyn voi pelata joko tavallisena yhden huoneen pelinä tai haastepelinä. Maksimipelaajamäärä yhteen Viikinkinäyttely-pakohuoneeseen on seitsemän (7) pelaajaa. 

Vaikeusaste

Oletko valmis haasteeseen?
Varaa peli

Ritarin Kohtalo

Vaikeusaste

Oletko valmis haasteeseen?
Varaa peli

Eletään 1500-luvun loppua ja ritariaate on jo pikkuhiljaa hiipumassa. Hämeen Linnassa on kuitenkin käynnissä suuret turnajaiset, joihin on saapunut ritareita ympäri Suomea taistelemaan ja puolustamaan oman Linnansa kunniaa. Paikallinen ritari Eetwartti Tavastboer on kieltäytynyt jatkamasta turnajaisissa, sillä kokee ettei ritariudella ole tulevaisuutta.

Linnan käskynhaltija on huolissaan Hämeen Linnan turnajaismenestyksestä ja onkin palkannut teidät, tunnetut tietäjät, ennustamaan Eetwartille ritarien tulevaisuudesta. Käskynhaltija on maksanut teille avokätisen etumaksun varmistaakseen suotuisan ennustuksen, jotta Eetwartti saataisiin takaisin taistelukentille. Ammattiylpeytenne vuoksi päätätte kuitenkin yrittää oikeasti auttaa Eetvarttia hänen kriisinsä kanssa ja vierailla Eetwartin kammarissa tutkimassa asiaa tarkemmin. Pystyttekö te auttamaan Eetwarttia? Miten käy Hämeen Linnan turnajaismenestyksen?


Huom! Maksimipelaajamäärä Ritarin Kohtalo -huoneeseen on viisi (5) pelaajaa. Emme voi päästää tämän enempää pelaajia huoneeseen. 


Jäätynyt metsä

Pakopeli lapsille tai ensikertaa pelaaville lapsiperheille!

Ikuisen Kesän laaksossa on jokin pahasti pielessä – koko laakso on vaipunut jäisen loitsun valtaan eikä aurinkokaan nouse taivaalle ollenkaan. Laakson asukas, vanha velho, on kadonnut ja kaikki metsän eläimet ovat jäätyneet paikoilleen. Tarvitaan apua ja nopeasti!

Pystyttekö te ottamaan selvää, mitä laaksossa on tapahtunut, pelastamaan kaikki jäätyneet eläimet ja palauttamaan auringon taivaalle?

Maksimipelaajamäärä Jäätyneeseen metsään on kuusi pelaajaa. Lisätietoja lasten pakohuoneesta voit lukea täältä.

Synttärit pakohuoneessa? Lue lisää synttäripaketistamme täällä.

Vaikeusaste

Oletko valmis haasteeseen?
Varaa peli

Varauskalenteri