Muut pakopalvelut

Pakoilua joka tarpeeseen

Getaway on tunnettu äärimmäisen koukuttavista pakohuoneistaan, mutta meiltä löydät toki myös muita pakoiluun liittyviä palveluita. Haikailetpa sitten erilaisia pakoilumuotoja perinteisten pakohuoneiden lisäksi, haluat pakoilla kotona tai kaupungilla tai tarvitset apua oman pakohuoneen suunnitteluun, niin olet oikeassa paikassa!

Tältä sivulta löydät tietoa muista palveluistamme. Lukaisepa siis alta, mitä kaikkea kiinnostavaa meillä onkaan sinulle tarjota! Ja hei – jos jokin jää mietityttämään, et löydä kaipaamaasi, haluaisit tehdä kanssamme yhteistyötä tai koet, että meidän pitäisi tarjota jotakin sellaista, mitä sivuiltamme ei vielä löydy, ole meihin rohkeasti yhteydessä!

Getaway room escape Tampereen pakohuoneiden varauskalenteri.

Kaupunkiseikkailu

Lost Love -kaupunkiseikkailussa sinä ja tiimisi pääsette ottamaan Tampereen keskustan haltuun samalla, kun ratkotte toinen toistaan kiehtovampia pulmia ja selvitätte nykypäivän deittailumaailmaan sijoittuvaa jännitystarinaa. Miksi rakkauden löytäminen nykypäivänä on niin vaikeaa?

Getawaylle ominaiseen tyyliin luvassa pilkettä silmäkulmassa, monipuolisia ja moniulotteisia pulmia sekä tietysti yllätysmomentteja. Kaupunkiseikkailussa pääsette hyödyntämään mobiilia teknologiaa, fyysistä esineistöä sekä Tampereen keskustan infrastruktuuria että laittamaan tiiminne päättely ja pulmanratkaisukyvyt todelliseen testiin.

SEURAA MEITÄ SOMESSA, JOTTA KUULET UUSISTA JULKAISUISTA ENSIMMÄISENÄ!

Siirrettävä pakopeli

Vuokraa täysimittainen pakopelielämys kotiin pelattavaksi!

Getawaylta voit nyt vuokrata liikuteltavan ja täysin itseohjattavan pakopelin, Cryptic Cargon, 24 tunniksi kotiisi. Tässä pelissä yhdistyvät pelivalmis escape room -peli, pakattuna helposti liikuteltavaan matkalaukkuun, sekä mobiilisovellus, joka tuo peliin interaktiivisia vihjeitä ja tehtäviä sekä mukaansatempaavan äänimaailman.

Peliä voi pelata 2–7 henkilön tiimillä ja pelin kesto on noin 1,5h. Laukun mukana saat myös pelin kokoamisohjeet, joten pelin voi pelata vuokrauksen aikana niin monta kertaa kuin tahdot. Nyt sinä päätät missä ja milloin pakoilet!

Vuokraa liikuteltava pakopeli Cryptic cargo kotiin, mökille, työpaikalle tai vaikkapa puistoon.

Pakohuonekonsultointi

Pakohuone suunnitteilla? Tarvisetko apua tarinan tai pulmien ideoinnissa? Pohditko, mistä lähteä ylipäätään liikkeelle tai mitä projektissa pitäisi ottaa huomioon? Vai tarvitsisitko ammattilaisen auttamaan projektin kokonaistoteutuksessa ideoinnista aina käytännön rakentamiseen asti?

Pieni, mutta monipuolinen tiimimme voi auttaa sinua projektisi kanssa. Lue lisää konsultointipalveluistamme ja osaamisestamme ja ole meihin rohkeasti yhteydessä

Jäikö jokin mietityttämään?

Jos sinulle heräsi kysymyksiä palveluistamme, haluaisit tehdä kanssamme yhteistyötä tai koet, että palveluvalikoimastamme puuttuu jotakin, ole meihin rohkeasti yhteydessä! Saat meidät kiinni meilitse osoitteesta info@getaway.fi ja puhelimitse numerosta +358 45 7877 9755. Voit myös laittaa meille viestiä yhteydenottolomakkeemme kautta.

Seuraathan meitä myös somessa, niin kuulet uusimmista julkaisuistamme ensimmäisenä!