YHTEYSTIEDOT

ÅKERLUNDINKADUN TOIMIPISTE
Åkerlundinkadun toimipisteestämme löydät seuraavat pakohuoneet: Manserock, Piilopirtti, Salakapakka, Näsinneula.
Åkerlundinkadun toimipiste sijaitsee Tullintorin ja Tampere-Talon välissä, Åkerlundinkadulla. Keskustasta päin tullessa voit tulla suoraan Torni-hotellin ohi tai Tullintorin kauppakeskuksen läpi ja suunnata Åkerlundinkatua pitkin kohti Tampere-taloa. Sisäänkäyntimme on Dream Hostel & Hotellia vastapäätä osoitteessa Åkerlundinkatu 3B. Iltaisin ulko-ovi on lukittuna, joten soittakaa ovipuhelimella, niin avaamme oven. Ovipuhelimen vieressä on ohjeet puhelimen käyttämiseen. Tervetuloa!
SATAMAKADUN TOIMIPISTE
Satamakadun toimipisteestämme löydät upouuden 90 minuutin pakopelimme Teatterin Tähden.
Satamakadun toimipisteemme sijaitsee osoitteessa Satamakatu 7 B 32, 33200 Tampere. Meille pääset, kun soitat Ravintola Henriksin oikealla puolella olevalta rautaportilta ovikelloa, jossa lukee Getaway room escape. Avaamme portin sinulle. Kun astut portista sisään, ulko-ovemme löytyy porttikongin oikealta puolelta, alle 10m päässä portilta.
Ota yhteyttä!

2–12 henkilön pelit voit varata suoraan varauskalenteristamme. Jos ryhmäsi on tätä suurempi, voit täyttää alla olevan yhteystietolomakkeen – vastaamme mahdollisimman pian.

Nimi (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Ryhmän koko

Ajankohta

Viesti

Käyttämällä lomaketta, suostut siihen, että Getaway Games Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla. Lisäksi Getaway Games Oy voi lähettää sinulle tietoa tuotteistaan ja palveluistaan.

Laskutustiedot

Getaway Games Oy
Y-tunnus: 2754102-6
Verkkolaskuosoite (OVT-tunnus): 003727541026
Välittäjä: Enfo Oyj
Välittäjätunnus: 003714377140
Email-laskut: ossi@getaway.fi