Getaway Room Escape Åkerlundinkatu

Åkerlundinkadun toimipiste sijaitsee Tullintorin ja Tampere-Talon välissä, Åkerlundinkadulla. Keskustasta päin tullessa voit tulla suoraan Torni-hotellin ohi tai Tullintorin kauppakeskuksen läpi ja suunnata Åkerlundinkatua pitkin kohti Tampere-taloa. Sisäänkäyntimme on Dream Hostel & Hotellia vastapäätä osoitteessa Åkerlundinkatu 3B.

Iltaisin ulko-ovi on lukittuna, joten soita ovipuhelimella, niin avaamme oven. Tervetuloa!

Åkerlundinkatu 3 B 3. krs, 33100 Tampere

+358 45 7877 9755 (ma-su 10-19)

Åkerlundinkadun pakohuoneet

Idmanin Piilopirtti

Hämeenkyrön metsistä on löytynyt salaperäinen mökki, jossa Suomen Yhdyspankin Tampereen konttorin entisen johtajan Nils Idmanin huhutaan viettäneen aikaa vankilasta vapauduttuaan. Idman tuli tunnetuksi Pohjoismaiden rikoshistorian suurimmasta petoksesta: hän kavalsi vuosien 1902-1912 aikana summan, joka vastaa nykyrahaksi muutettuna kymmeniä miljoonia euroja. Huhu kertoo, että suuria summia olisi edelleenkin kadoksissa.

Nyt sinä ja tiimisi olette saaneet ainutkertaisen mahdollisuuden päästä tutkimaan Idmanin piilopirtiksikin kutsuttua mökkiä vielä viimeisen kerran. Mitä kadonneille rahoille oikein tapahtui? Pystyttekö te selvittämään suomalaisia vuosikymmeniä askarruttaneen arvoituksen

Idmanin piilopirtin voit pelata joko tavallisena tai haastepelinä. Lue täällä, mikä on haastepeli.

Getaway room escape Tampereen Idmanin Piilopirtti -pakohuone.

VAIKEUSASTE:

3/5

PELAAJAMÄÄRÄ:

2-6 (haastepeli 4-12)

KENELLE:

Rikosmysteerien ystäville, lapsiperheille, ensikertalaisille

VAIKEUSASTE: 3/5

PELAAJAMÄÄRÄ: 2-6 (haastepeli 4-12)

KENELLE: Rikosmysteerien ystäville, lapsiperheille, ensikertalaisille

Manserock

Getaway room escape Tampereen Manserock-pakohuone.

VAIKEUSASTE:

2/5

PELAAJAMÄÄRÄ:

2-6 (haastepeli 4-12)

KENELLE:

K-15, hurtin huumorin ystäville, ensikertalaisille

VAIKEUSASTE: 2/5

PELAAJAMÄÄRÄ: 2-6 (haastepeli 4-12)

KENELLE: K-15, hurtin huumorin ystäville, ensikertalaisille

Raipe on nousevan tamperelaisen rock-kokoonpanon Dööti Poissin solisti ja supertähti, joka tunnetaan rokkikukoille tyypillisestä elämäntyylistään: fanit pyörtyvät ympärillä ja naiset ja väkevät maistuu. Viime aikoina Raipe on kuitenkin alkanut käyttäytyä oudosti. Ennen bändille omistautunut ja railakas kultakurkku on ollut poissaoleva ja sanoituksetkin ovat olleet omituisia. Naiset ja iloliemi eivät ole maistuneet rocktähdelle ominaiseen tapaan.

Viime lauantaina bändi heitti huikaisevan keikan kotiyleisölleen. Keikan jälkeen Raipe ei kuitenkaan saapunut bändin perinteisiin jatkobileisiin vaan katosi teille tietämättömille. Miestä ei ole näkynyt sen koommin ja bändin pojat ovat huolissaan. Sinun ja tiimisi tehtävänä on astua sisään Dööti Poissin rokkikukkomaailmaa henkivään treenikämppään. Pystyttekö te selvittämään, mitä Raipelle on tapahtunut, sillä show must go on?

Manserockin voit pelata joko tavallisena tai haastepelinä. Lue täällä, mikä on haastepeli.

Salakapakka

Tamperelaisille äärettömän rakas kulttuuriperintö on vaarassa, sillä turkulaiset ovat tehneet hävyttömän vetoomuksen sen alkuperään liittyen. Tampereen kaupungin valtuusto on tunnin kuluttua aloittamassa hätäkokousta, mutta päätöksiä ollaan tekemässä väärin perustein, sillä valtuustolle ei ole toimitettu kaikkia asiaan liittyviä asiakirjoja. Tärkein dokumentti on kadoksissa!

Pormestari muistelee nähneensä puuttuvan dokumentin viimeksi Salakapakassa – paikassa, jossa kaupungin päättäjät ja isot vaikuttajat ovat vuosien varrella tehneet päätöksiä suojassa valtaväestön katseilta. Asian ollessa liian arkaluontoinen poliisin käsiin, pormestari on värvännyt teidät, yliopiston nohevimmat opiskelijat, tutkimaan salaperäistä Salakapakkaa ja etsimään kadonnutta dokumenttia.

Ehdittekö ratkomaan Salakapakan arvoitukset, toimittamaan ratkaisevan asiakirjan ajoissa pormestarille ja pelastamaan kulttuuriperinnön?

Getaway room escape Tampereen Salakapakka-pakohuone.

VAIKEUSASTE:

4/5

PELAAJAMÄÄRÄ:

2-6

KENELLE:

Kaveriporukoille, haasteesta pitäville

VAIKEUSASTE: 4/5

PELAAJAMÄÄRÄ: 2-6

KENELLE: Kaveriporukoille, haasteesta pitäville

Näsinneula

Getaway room escape Tampereen Näsinneula-pakohuone.

VAIKEUSASTE:

3/5

PELAAJAMÄÄRÄ:

2-6

KENELLE:

Kaveriporukoille, lapsiperheille, mensa-pulmista pitäville

VAIKEUSASTE: 3/5

PELAAJAMÄÄRÄ: 2-6

KENELLE: Kaveriporukoille, lapsiperheille, mensa-pulmista pitäville

Huvipuiston aamu on alkanut katastrofaalisissa tunnelmissa. Töihin saapuneilta laitteiden ohjaajilta on saatu useita raportteja huvipuistolaitteista, jotka eivät suostu käynnistymään. Suurin osa huvipuiston laitteista vaikuttaa olevan epäkunnossa, vaikka ne vielä eilen illalla toimivat kaikki!

Huvipuiston huoltohepun pitäisi osata kertoa, mistä vika johtuu, mutta häntä ei ole nähty koko aamuna. Heppu vaikuttaa kadonneen kuin tuhka tuuleen. Aamuvuoroon saapunut nakkikojun Pirkko osaa vinkata vain, että huoltomies on viimeaikoina nähty usein Näsinneulan ja erityisesti sen hissin lähettyvillä. Eilen illalla viimeksi huoltomiehen nähtiin harppovan hissiin. Löytyisiköhän sieltä johtolankoja..?

Pystyttekö te selvittämään, mitä huoltohepulle on tapahtunut ja samaan laitteet toimintakuntoon, ennen kuin ensimmäiset asiakkaat saapuvat?

Varaa pakohuone