Pakopeli-konsultointi

Tarvitsetko apua pakoprojektiin?

 

Me Getawaylla olemme tunnettuja äärimmäisen koukuttavista ja laadukkaista pakohuoneistamme, joista olemme saaneet todella paljon hyvää palautetta. Kurkkaa vaikkapa Tripadvisorista Getaway Tampereen ja Getaway Hämeenlinnan  saamat arvostelut.

Yli viiden vuoden alalla olon sekä tiimin jäsentemme taustojen myötä meiltä löytyy erittäin laajalti kokemusta ja tietotaitoa, mitä tulee pakopelien ideointiin, suunnitteluun ja käytännön toteuttamiseen. Olemme ylpeitä siitä, että rakennamme sekä huoneemme että kaikki pulmamme alusta loppuun saakka itse. Pieni mutta monipuolinen tiimimme hallitseekin niin tarinankerronnan, elektronisten ja mekaanisten pulmien suunnittelun ja toteutuksen, workshoppien fasilitoimisen, kuin kaiken pakohuoneiden käytännön pyörittämiseen liittyvänkin.

Tiimimme

Getaway Games Oy:n tiimi. Ossi Ojala, Arlene Ojala, Jouni Tomberg ja Akseli Tomberg.

Getawayn huoneiden takaa löytyy tiivis neljän hengen tiimi: Ossi Ojala, Jouni Tomberg ja Arlene Ojala, Akseli Tomberg.

Ossi on yrityksemme perustaja ja yli seitsemän vuoden pakopeliyrittäjyyden myötä häneltä löytyykin vankkaa osaamista pakopeli- ja pulmasuunnittelusta sekä huoneiden rakentamisesta. Ossi on tiimimme Pelle Peloton, jolta ei ideat lopu. Ossi näkee (positiivisessa mielessä) pulmia kaikkialla ja rakastaa luoda ja rakentaa uudenlaisia pulmia ja pakohuoneita.

Jouni on sähkötekniikan tohtori, joka hallitsee niin elektroniikkasuunnittelun kuin elektronisten ja mekaanisten pulmien käytännön toteutuksenkin. Vapaa-ajallaan Jouni toimii aktiivisesti Mensassa ja kirjoittaa novelleja. Jounin kirjoitukset ovat saaneet huomiota kirjotuskilpailuissa ja novellillaan hän on päässyt arvostetun kirjoituskilpailun palkintosijallekin.

Arlene on tiimimme markkinointi ja myyntivahvistus, jolta löytyy osaamista niin workshop-työskentelystä ja fasilitoimisesta, digitaalisesta viestinnästä kuin laajojen projektien hallinnastakin. Arlene on käytännönläheinen ja tehokas toteuttaja, joka vastaa siitä, että hommat pyörivät ja punainen lanka pysyy mielessä koko ajan.

Akseli on rakennustiimimme viimeisin vahvistus. Akseli on noheva jokapaikan höylä, joka vastaa peliemme koodipuolesta ja arduino-ohjelmoinnista sekä auttaa niin rakennus-, maalaus-, ideointi- kuin peluutushommissakin.

Getaway Games Oy pakopelikonsultointi, pakopelien rakennus, elektroniset pulmat ja workshopit.

Workshopit

Tarvitseko apua oman pakoprojektisi käynnistämisessä? Mietityttääkö, mitä kaikkea pakohuoneen rakentamisessa tulee ottaa huomioon? Onko sinulla jo idea huoneen tarinasta, mutta koet, että tarinan kietominen pulmiin ja pelikokonaisuuteen on hankalaa?

Pako-workshopeissamme pääsette pureutumaan toivomaanne teemaan kahden pakopelispesialistimme fasilitoimana. Workshop-kokonaisuudet voivat olla lyhyitä puolen tai yhden päivän settejä, tai useamman päivän workshop-kokonaisuuksia.

Jos haluat lisätietoa pako-workshopeistamme, ole meihin yhteydessä ja pyydä tarjous sivun alhaalta löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

Pulmat & Tehosteet

Mietitkö, miten saisit pulmaideasi konkreettisesti toteutettua? Tarvitsetko apua pakohuoneen tehosteiden kanssa?

Pystymme suunnittelemaan ja toteuttamaan 200m2 hyvin varustellussa verstaassamme kaikenlaiset mekaaniset ja sähköiset räätälöidyt pulmaelementit. Meillä on myös kokemusta pakopelin aikana muuttuvan äänimaailman ja valotehosteiden suunnittelusta ja rakentamisesta. Ota siis yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja pyydä tarjous!

Getaway Games Oy pakopelikonsultointi, pakopelien rakennus, elektroniset pulmat ja workshopit.
Getaway Games Oy pakopelikonsultointi, pakopelien rakennus, elektroniset pulmat ja workshopit.

Apuja koko pakopeliprojektiisi

Haluaisitko pakopelien ammattilaiset tukemaan koko pakoprojektiasi? Oli kyseessä sitten pieni pulmapeli messuständin vetonaulaksi tai uutta liiketoimintaa tyhjään liiketilaasi pakopelibisneksen muodossa, me voimme toteuttaa koko projektin tai ideoida ja rakentaa yhdessä kanssanne.

Ole meihin yhteydessä, niin keskustellaan pakoprojektistanne ja mietitään yhdessä, millainen setti olisi teille paras!

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää konsultointipalveluistamme tai haluat jättää tarjouspyynnön, voit tehdä sen tällä yhteydenottolomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä pikimmiten! Saat meidät kiinni myös meilitse osoitteesta info@getaway.fi tai soittamalla numeroon 045 7877 9755.

  Nimi (pakollinen)

  Yritys

  Puhelin (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Message

  Käyttämällä lomaketta, suostut siihen, että Getaway Games Oy käsittelee henkilötietojasi tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla. Lisäksi Getaway Games Oy voi lähettää sinulle tietoa tuotteistaan ja palveluistaan.