Kevään tyky-pelit varataan nyt! Meille mahtuu jopa 36 pelaajaa kerrallaan!

Åkerlundinkadun pakohuoneet

Idmanin Piilopirtti

Getaway Tampere room escape - Idmanin Piilopirtti

Tamperelainen Nils Idman teki Pohjoismaiden rikoshistorian suurimman kavalluksen. Mitä rahoille oikein tapahtui?

Manserock

Getaway Tampere room escape - Manserock

Tamperelaisen rock-bändin solistia ei ole nähty sitten viime keikan ja bändin pitäisi astua kohta lavalle. Mitä Raipelle on tapahtunut?

Salakapakka

Getaway Tampere room escape - Salakapakka

Tamperelaisten rakas kulttuuriperintö on vaarassa. Ehdittekö lähettämään ratkaisevan asiakirjan ajoissa pormestarille?

Näsinneula

Getaway Tampere room escape - Näsinneula

Huvipuistolaitteet ovat rikki ja huoltomies kadonnut. Saatteko puiston toimintakuntoon tunnissa? Mitä huoltohepulle on tapahtunut?

Satamakadun pakohuone

Teatterin tähti

Finlaysonin perijätär –näytelmän pääosassa loistaa Tampereen oma tähtinäyttelijätär, Lydia Zetterdahl. Tervetuloa nauttimaan teatterielämyksestä, jollaista ei Tampereella ole ennen nähty!

Muut palvelumme

Kaupunkiseikkailu

Getawayn oma, Tampereen keskustaan ja moderniin deittimaailmaan sijoittuva kaupunkiseikkailu Lost Love vie sinut ja tiimisi kiehtovan deittailumysteerin syövereihin ja kuljettaa teitä läpi Tampereen keskustan kauneimpien paikkojen! Luvassa visaisia pulmia, mukaansatempaava tarina, yllätyksiä sekä taattua Getaway-huumoria.

Pakopelikonsultointi

Tarvitsetko apua oman pakopeliprojektisi kanssa? Lue lisää konsultointipalvelustamme!

getaway_tumma_huone

Pakoilua lahjaksi

Getaway Tampere pakohuone lahjakortit

Getawayn lahjakortti on paras mahdollinen lahjaidea – lahjoitathan silloin paitsi onnistumisen iloa ja aivojumppaa, myös iloista yhdessäoloa vaikkapa perheen tai kaveriporukan kesken. Pakohuoneessa avainasemassa ovat tiimityöskentely, yhteen hiileen puhaltaminen, ongelmanratkaisutaidot sekä ryhmän sisäinen kommunikointi.

Pakohuone on todellinen irtiotto arjesta, sillä pelin aikana ei tule taatusti mietittyä mitään muuta kuin käsillä olevaa tehtävää. Getaway room escapen pelit tarjoavatkin ainutkertaisen elämyksen, jonka takuulla muistaa vuosienkin jälkeen.

Lahjakorttimme ovat paitsi sisällöltään mahtavia, myös kauniita – ne on valmistettu Pirkanmaalla, suomalaisesta puusta. Voit ostaa lahjakortin joko verkkokaupastamme tai tulla hakemaan sen paikan päältä Åkerlundinkadulta – varmistathan silloin pirauttamalla, että olemme varmasti paikalla.

Lahjakorttimme ovat voimassa 6 kuukautta ostopäivästä. 

Getaway Tampere room escape TripAdvisor logo

ARVOSTELUJEN KESKIARVO 5/5

We’ve managed to escape from the newest addition to their escape rooms – the Teatterin Tähti. There was four of us and a good range of fun and challenging riddles to solve in 90 minutes. Besides that, the room (interior, story, etc.) was exceptionally well executed and staff friendly and professional.

28. helmikuuta 2021

Ida

90 minuutin mittainen peli, joka kahden kokeneen pelaajan sekä 7-vuotiaan kanssa pelattiin läpi niin, että aikaa jäi vähän vajaa vartti. Toiminnallinen, monipuolinen ja looginen huone, jossa ennen kokemattomia elementtejä myös paljon pelanneelle. Etupäässä muuta kuin tavallisia lukkoja. Hyvin sisustettu, ja tarinallinen peli, jonka tehtävät erinomaisesti tarinaan sidottuja. Suosittelen!

20. lokakuuta 2021

Rvpitkanen

Olimme ihmettelemässä Raipen kohtaloa Manserockin pakohuoneessa. 5 hengen seurueesta kolmelle tämä toiminta oli aivan tuntematonta. Meillä oli niin niin niin hauskaa ja pikku polte pakohuoneisiin kyllä jäi. Tällainen tarina sopii mainiosti niille jotka haluavat hymyillä ja nauraa ja kuitenkin olla hiukan etsivämielisiä. Kiitos Tampere ja Getaway.

21. syyskuuta 2021

Mona T.

Pelasimme kouluikäisten lastemme kanssa Teatterin tähti -pakohuoneen ja se oli ihana ja tunnelmallinen kokemus! Huone oli sisustettu hienosti ja teema näkyi jo ”lippuluukulta” ja peliohjaajan vaatteista lähtien. Pulmat olivat monipuolisia ja pidimme etenkin siitä, että perinteisiä lukkoja oli tosi vähän ja ”vimpaimia” paljon. Suosittelemme huonetta lämpimästi! Se sopii oikein hyvin ensikertalaisille mutta myös kokeneille pelaajille.

27. huhtikuuta 2021

SK

Piilopirtti käytiin pelaamassa ja oli mahtava! 2hlö porukalla selvittiin läpi ja haastetta riitti sopivasti. Ei liian helppo. Pelinvetäjä oli mahtava ja antoi aikaa pohtia itse ennen mahdollista vinkkiä. Tilat todella hyvät ja siistit! Ammattitaitoista henkilökuntaa. ”Harmi”, että ketju on sen verran pieni, että erilaiset huoneet tavallaan nopeasti pelattu eikä niihin oikein voi mennä uusiksi. Jatkaisin mielelläni asiakkaana pitkään ja odotan uusia huoneita innolla.

07. lokakuuta 2020

JMS