Getaway Room Escape – pakohuoneet Tampereen keskustassa

Tampere-teemaiset pakohuoneet

Getaway Tampereen valikoimasta löydät yhteensä 9 pakohuonetta kolmesta eri toimipisteestä Tampereen keskustassa. Lisäksi pelattavanasi on kaupunkiseikkailu Lost Love, joka johdattaa teidät Tampereen keskustan kauneimpiin paikkoihin pulmia ratkoessanne. Tampere-teemaiset pakopelimme ovat täysin itse suunnittelemiamme ja rakentamiamme.

Hauskat huoneemme soveltuvat kaikille pulmista ja elämyksistä pitäville. Oli siis kyseessä pikkujoulut, tyky-päivät, polttarit, illanvietto kaveriporukalla tai perheen ensimmäinen yhteinen pakopeli, meiltä löytyy teille sopiva peli! Tutustu pelivalikoimaamme täällä.

9 pakohuonetta kolmessa eri sijainnissa, Tampereen keskustassa.

Getaway room escape Tampere logo valkoinen.
Getaway Finlaysonin Sähkövalo

Salakuljettajat

Uusin pakohuoneemme

Uusin pakohuoneemme Salakuljettajat avautui tammikuussa 2024!

Salakuljettajat on toinen pakohuone kesällä 2023 avautuneessa Vellamonkadun toimipisteessämme. Upea miljöö Tavara-asemaa vastapäätä yli 100-vuotiaassa Puutalossa, tunnelmallinen kellarikerros, hauska ja mukaansa tempaava tarina sekä yllättävät teknologiset elementit tarjoavat ainutlaatuisen elämyksen. Tervetuloa!

Kaupunkiseikkailu

Kaupunkiseikkailu Lost love

Tampereen keskustaan ja moderniin deittailumaailmaan sijoittuva kaupunkiseikkailu Lost Love vie sinut ja tiimisi kiehtovan deittailumysteerin syövereihin ja kuljettaa teitä läpi Tampereen keskustan kauneimpien paikkojen! Luvassa visaisia pulmia, mukaansatempaava tarina, yllätyksiä sekä taattua Getaway-huumoria.

Peli pelataan ulkona, Tampereen keskustassa, ja pelin aikana kävellään noin 4km mittainen lenkki. Peli sopii parhaiten 2-4 pelaajan tiimeille.

Pakopeli ulkona - kaupunkiseikkailu Lost love pelataan Tampereen keskustassa.

Pakopeli lahjaksi

Getaway Tampere pakohuone lahjakortit

Getaway Room Escape -lahjakortti on paras mahdollinen lahja – annathan silloin lahjaksi yhteistä aikaa, onnistumisen kokemuksia ja uusia elämyksiä!

Lahjakorttimme ovat paitsi sisällöltään mahtavia, myös kauniita – ne on valmistettu Pirkanmaalla, suomalaisesta puusta. Voit ostaa lahjakortin joko verkkokaupastamme tai tulla hakemaan sen paikan päältä Åkerlundinkadulta – varmistathan silloin pirauttamalla, että olemme varmasti paikalla. Saatavilla myös kätevä sähköinen lahjakortti, jonka saat heti sähköpostiisi!

Lahjakorttimme ovat voimassa 6 kuukautta ostopäivästä.

Getaway Tampere room escape TripAdvisor logo

ARVOSTELUJEN KESKIARVO 5/5

We’ve managed to escape from the newest addition to their escape rooms – the Teatterin Tähti. There was four of us and a good range of fun and challenging riddles to solve in 90 minutes. Besides that, the room (interior, story, etc.) was exceptionally well executed and staff friendly and professional.

28. helmikuuta 2021

Ida

90 minuutin mittainen peli, joka kahden kokeneen pelaajan sekä 7-vuotiaan kanssa pelattiin läpi niin, että aikaa jäi vähän vajaa vartti. Toiminnallinen, monipuolinen ja looginen huone, jossa ennen kokemattomia elementtejä myös paljon pelanneelle. Etupäässä muuta kuin tavallisia lukkoja. Hyvin sisustettu, ja tarinallinen peli, jonka tehtävät erinomaisesti tarinaan sidottuja. Suosittelen!

20. lokakuuta 2021

Rvpitkanen

Olimme ihmettelemässä Raipen kohtaloa Manserockin pakohuoneessa. 5 hengen seurueesta kolmelle tämä toiminta oli aivan tuntematonta. Meillä oli niin niin niin hauskaa ja pikku polte pakohuoneisiin kyllä jäi. Tällainen tarina sopii mainiosti niille jotka haluavat hymyillä ja nauraa ja kuitenkin olla hiukan etsivämielisiä. Kiitos Tampere ja Getaway.

21. syyskuuta 2021

Mona T.

Pelasimme kouluikäisten lastemme kanssa Teatterin tähti -pakohuoneen ja se oli ihana ja tunnelmallinen kokemus! Huone oli sisustettu hienosti ja teema näkyi jo ”lippuluukulta” ja peliohjaajan vaatteista lähtien. Pulmat olivat monipuolisia ja pidimme etenkin siitä, että perinteisiä lukkoja oli tosi vähän ja ”vimpaimia” paljon. Suosittelemme huonetta lämpimästi! Se sopii oikein hyvin ensikertalaisille mutta myös kokeneille pelaajille.

27. huhtikuuta 2021

SK

Piilopirtti käytiin pelaamassa ja oli mahtava! 2hlö porukalla selvittiin läpi ja haastetta riitti sopivasti. Ei liian helppo. Pelinvetäjä oli mahtava ja antoi aikaa pohtia itse ennen mahdollista vinkkiä. Tilat todella hyvät ja siistit! Ammattitaitoista henkilökuntaa. ”Harmi”, että ketju on sen verran pieni, että erilaiset huoneet tavallaan nopeasti pelattu eikä niihin oikein voi mennä uusiksi. Jatkaisin mielelläni asiakkaana pitkään ja odotan uusia huoneita innolla.

07. lokakuuta 2020

JMS