Olemme avoinna – lue facebookista, mitä varotoimenpiteitä olemme tehneet!

Lue lisää

Åkerlundinkadun pakohuoneet


IDMANIN PIILOPIRTTI

Getaway Tampere room escape - Idmanin Piilopirtti

Tamperelainen Nils Idman teki Pohjoismaiden rikoshistorian suurimman kavalluksen. Mitä rahoille oikein tapahtui?

MANSEROCK

Getaway Tampere room escape - Manserock

Tamperelaisen rock-bändin solistia ei ole nähty sitten viime keikan ja bändin pitäisi astua kohta lavalle. Mitä Raipelle on tapahtunut?

SALAKAPAKKA

Getaway Tampere room escape - Salakapakka

Tamperelaisten rakas kulttuuriperintö on vaarassa. Ehdittekö lähettämään ratkaisevan asiakirjan ajoissa pormestarille?

NÄSINNEULA

Getaway Tampere room escape - Näsinneula

Huvipuistolaitteet ovat rikki ja huoltomies kadonnut. Saatteko puiston toimintakuntoon tunnissa? Mitä huoltohepulle on tapahtunut?


Satamakadun pakohuone


Teatterin tähti

Finlaysonin perijätär –näytelmän pääosassa loistaa Tampereen oma tähtinäyttelijätär, Lydia Zetterdahl. Tervetuloa nauttimaan teatterielämyksestä, jollaista ei Tampereella ole ennen nähty!

Muut palvelumme


Kaupunkiseikkailu

Getawayn oma, Tampereen keskustaan ja moderniin deittimaailmaan sijoittuva kaupunkiseikkailu Lost Love julkaistiin kesäkuussa 2020! Kaupunkiseikkailussa sinä ja tiimisi pääsette seikkailemaan ympäri Tampereen keskustaa, ratkomaan visaisia pulmia sekä taattua Getaway-huumoria sisältävää deittailu-mysteeriä.

Pakopelikonsultointi

Tarvitsetko apua oman pakopeliprojektisi kanssa? Lue lisää konsultointipalvelustamme!

getaway_tumma_huone

Pakoilua lahjaksi


Getawayn lahjakortti on paras mahdollinen lahjaidea – lahjoitathan silloin paitsi onnistumisen iloa ja aivojumppaa, myös iloista yhdessäoloa vaikkapa perheen tai kaveriporukan kesken. Pakohuoneessa avainasemassa ovat tiimityöskentely, yhteen hiileen puhaltaminen, ongelmanratkaisutaidot sekä ryhmän sisäinen kommunikointi.

Pakohuone on todellinen irtiotto arjesta, sillä pelin aikana ei tule taatusti mietittyä mitään muuta kuin käsillä olevaa tehtävää. Getaway room escapen pelit tarjoavatkin ainutkertaisen elämyksen, jonka takuulla muistaa vuosienkin jälkeen.

Lahjakorttimme ovat paitsi sisällöltään mahtavia, myös kauniita – ne on valmistettu Pirkanmaalla, suomalaisesta puusta. Voit ostaa lahjakortin joko verkkokaupastamme tai tulla hakemaan sen paikan päältä Åkerlundinkadulta – varmistathan silloin pirauttamalla, että olemme varmasti paikalla.

Lahjakorttimme ovat voimassa 6 kuukautta ostopäivästä. 

Getaway Tampere room escape TripAdvisor logo

Olemme Tripadvisorissa sijalla 1
Tampereen Hauskanpito ja pelit -osiossa


 • Olen pelannut Getawayn kaikki huoneet ja suosittelen paikkaa lämpimästi kaikille huonepelaajille ja sellaisiksi aikojille! Henkilökunnalle erityiskiitos parhaista pelielämyksistä ja ystävällisyydestä! 🙂

  26. huhtikuuta 2019

  ReissuJ
 • Ystävällisen palvelun ja ensi briiffauksen kautta päästiinkin sisään Salakapakka nimisen huoneen salaisuuksia tutkimaan. Monipuolinen ja haastava huone, joka jäi pienistä nyansseista kiinni ettei sitä läpäisty. Vaatii myös nopeutta nopeiden hoksottimien lisäksi, että huoneen kaikki tehtävät ehtii tekemään. Hyvä haaste ja asiansa osaava henkilökunta.

  05. tammikuuta 2019

  jmaenp
 • Loistava asiakaspalvelu, siistit tilat, ihan mahtava kokemus! Olemme samalla 8 hengen kokoonpanolla (12-54-vuotiaita osallistujia) käyneet monessa pakohuonepelissä, mutta tämä oli paras tähänastisista. 
  Välillä tuntui, että lukkoja oli niin paljon, että päässä vain surisi, mutta kyllä se siitä sitten suttaantui! Sopivasti haastetta kaikille. Tarina Idmanista ja piilopirtistä oli toimiva & kekseliäs.

  29. joulukuuta 2018

  Kalesa33
 • Kävimme pelaamassa Idmanin piilopirtin alakouluikäisten lastemme kanssa ja upea kokemus oli! Huoneen immersio oli todella hyvä, tehtävät sopivan monipolvisia ja monipuolisia ja yllätyksiäkin löytyi. Huone oli ensiluokkaisen tyylikkäästi ja huolellisesti sisustettu.

  Palvelu oli ystävällistä, odotusaula viihtyisä ja kaiken kaikkiaan firmasta tuli laadukas ja ammattitaitoinen vaikutelma. Pidin myös siitä, että pelin jälkeen peliohjaaja suositteli mitä muita huoneita voisi lasten kanssa pelata. Varmasti tulemme joskus uudestaan!

  09. joulukuuta 2018

  SaaraK189
 • Kohta kolmekymmentä huonetta takana ja edelleen voin sanoa, että Getaway ei petä. Kolmesta heillä pelatusta huoneesta viimeisin, Salakapakka, oli mukavan haastava ja monipuolinen huone, jonka rakentamiseen oli varmasti käytetty rutkasti aikaa ja tekijöiden ammattitaito näkyi selvästi. Ehdottomasti yksi Suomen parhaista pakohuoneista. Myös Piilopirtille ja Manserockille isot peukut!

  11. syyskuuta 2018

  Matti_T82

Viimeksi tarkistettu 06.05.2019