Kaupunki-seikkailu

Pakopeli ulkona

Ratko tiimisi kanssa pakopeli ulkona, Tampereen keskustassa! Lost Love -kaupunkiseikkailussa sinä ja tiimisi pääsette tutustumaan Tampereen keskustan kauneimpiin paikkoihin samalla, kun ratkotte toinen toistaan kiehtovampia pulmia ja selvitätte nykypäivän deittailumaailmaan sijoittuvaa jännitystarinaa.

Getawaylle ominaiseen tyyliin luvassa pilkettä silmäkulmassa, monipuolisia ja moniulotteisia pulmia sekä tietysti yllätysmomentteja. Kaupunkiseikkailussa pääsette hyödyntämään niin teknologiaa, fyysisiä pelivälineitä kuin Tampereen keskustan infraakin sekä laittamaan tiiminne päättely- ja pulmanratkaisukyvyt todelliseen testiin.

Kaupunkiseikkailu Lost love

Tässä seuranhakusovellusten ja nopean, jopa pinnallisen deittailun maailmassa aidot ihmiskohtaamiset ovat harvassa. Tapasit kuitenkin eilen sattumalta viehättävän ihmisen baarissa, lauloitte yhdessä karaokea ja tanssitte viimeiset hitaat – hetken aikaa tuntui siltä, että täpötäydessä baarissa olitte vain sinä ja hän. Jatkoitte iltaa hotellissa ja päädyitte viettämään ihanan yön yhdessä syvällisiä keskustellen.

Aamulla herätessäsi huomaat, että tämä sydämesi vienyt henkilö on kadonnut kuin Tuhkimo konsanaan. Sängystä noustessasi huomaat kuitenkin, että tämä Tuhkimo on unohtanut laukkunsa hotellihuoneeseen – hän taisi lähteä melkoisella kiireellä.. Huomaavaisena ihmisenä ajattelet, että sinun tulisi palauttaa laukku hänelle ja selvittää, miksi ihmeessä Tuhkimo katosi mahtavan yönne jälkeen.

Näet laukussa päiväkirjan, joka on monine lukkoineen epäilyttävän hyvin suojattu. Et haluaisi penkoa toisten yksityisasioita, mutta et malta olla miettimättä, mitähän salaisuuksia se pitää sisällään?

Pelin tiedot

PELIN HINTA: 80€

PELIN KESTO: NOIN 2-3 H

OPTIMAALISIN PELAAJAMÄÄRÄ: 2-4 HLÖ

MATKA, JONKA KULJETTE:

NOIN 4 KM

Näin homma toimii

Olette päättäneet varata ajan kaupunkiseikkailuun – mahtavaa! Valkkaa varauskalenterista sopiva päivä ja aika ja varaa peli. Jos päivä näkyy kalenterissa harmaana, peli on jo silloin varattuna. Varauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi varausvahvistuksen, josta löydät hieman tarkempia ohjeita noutamisesta, peruutusehdoista yms.

Kaupunkiseikkailuun tarvitsemanne pelivälineet noudetaan Tampereen toimipisteestämme osoitteesta Åkerlundinkatu 3 B, 3. krs, 33100 Tampere. Saapukaa noutamaan peliä 15 minuuttia ennen varaamanne peliaikaa. Peli maksetaan kokonaisuudessaan noudon yhteydessä. Yritykset voivat etukäteen tiedustella laskutusmahdollisuutta.

Nyt voitte lähteä pelaamaan! Peliaikaa on käytettävissä max 4 tuntia, siitä hetkestä kun lähdette matkaan. Pelin kesto ilman taukoja on noin 2-3h. Peli kuljettaa teitä Tampereen keskustassa noin 4km matkan. Jos tarvitsette vinkkejä, peli antaa niitä teille. Tsemppiä!

Peli palautetaan samaan paikkaan mistä sen haittekin (Åkerlundinkatu 3 B 3.krs, 33100 Tampere). Pelin välineet tulee palauttaa samassa kunnossa, kuin ne vastaanotittekin. Puuttuvista tai rikkoutuneista tavaroista sekä myöhästyneestä palautuksesta perimme hinnaston mukaisen maksun. 

Kaupunkiseikkailu on talvitauolla. Kaupunkiseikkailemaan pääsee heti lumien sulettua, viimeistään toukokuussa 2023.

Kysymyksiä?

Jos sinulla on jotakin kysyttävää pelin saatavuudesta, noutamisesta tai maksutavoista, laita meille viestiä!

Pst. Voit myös ostaa lahjakortin kaupunkiseikkailuun verkkokaupastamme tämän linkin takaa.