Getaway Room Escape Vellamonkatu

Getaway Room Escape Vellamonkatu sijaitsee osoitteessa Vellamonkatu 2, 33100 Tampere. Sijaitsemme Tampereen Tavara-aseman pihapiirissä, ravintola PSTAn alakerrassa.  Sisäänkäyntimme sijaitsee ravintola PSTAn sisäänkäynnin vasemmalla puolella.

Vellamonkadun toimipisteestä löydät kaksi erilaista pakohuonetta; Finlaysonin sähkövalon sekä Salakuljettajat. Avaamme toimipisteeseen kolmannen huoneen vuoden 2024 aikana.

Vellamonkadun pakohuoneet

Salakuljettajat

Getaway Finlaysonin Sähkövalo

VAIKEUSASTE:

3/5

PELAAJAMÄÄRÄ:

2-5

KENELLE:

Huumorin ystäville, perheille, salakuljettajille

VAIKEUSASTE: 3/5

PELAAJAMÄÄRÄ: 2-5

KENELLE: Huumorin ystäville, perheille, salakuljettajille

Getawayn uusin pakopelielämys!

Eletään 1930-luvun alkupuolta, salakuljettajien kulta-aikaa. Teidänkin jenginne on jo tovin tienannut leipänsä erilaisia hämärähommia tehden.

Salakuljettajien kuningas, tamperelainen Oiva Villi, on palkannut teidät seuraavalle keikalleen.

Tehtävänänne on hypätä jäniksiksi Turusta Tampereelle kulkevaan tavarajunaan, kaapata se, ja hoitaa matkan varrelle kätketty lasti turvallisesti Tampereelle.

Saatteko lastin toimitettua määränpäähänsä matkalla sattuvista yllätyksistä huolimatta?

Finlaysonin sähkövalo

Finlaysonin sähkövalo ja Vellamonkadun toimipisteemme avautuivat kesällä 2023!

Tampereella eletään jännittäviä aikoja, sillä Finlaysonin tehdas on saamassa sähkövalaistuksen ensimmäisenä paikkana Pohjoismaissa! Teidät ja joukko arvovaltaisia vieraita on kutsuttu todistamaan juhlavaa koevalaistusta 15.3.1882.

Paikalle saapuessa sinut ja seuralaisesi kiidätetään tehtaan perälle. Apulaisinsinööri kertoo, että jokin on pielessä – testilamppu ei syty ja projektin pääinsinööri on kadoksissa! Apulaisinsinööri toivoo, että voisitte käyttää ammattitaitoanne ja selvittää, mikä dynamohuoneessa on vikana.

Saatteko vian korjattua ja valaistuksen syttymään? Tuleeko Tampereesta Pohjoismaiden ensimmäinen sähkövalon saanut kaupunki?

Getaway Finlaysonin Sähkövalo

VAIKEUSASTE:

4/5

PELAAJAMÄÄRÄ:

2-6

KENELLE:

Tunnelmallisten ja toiminnan täyteisten elämysten ystäville

VAIKEUSASTE: 4/5

PELAAJAMÄÄRÄ: 2-6

KENELLE: Tunnelmallisten ja toiminnan täyteisten elämysten ystäville

Varaa pakohuone